Από την μακρινή Ισλανδία στο Aligenis Milos meeting η 18χρονη Brynja Brynjarsdottir.

24 Μαρτίου 2024 17:30

Από μια απρόσμενη χώρα, λόγω της γεωγραφικής της απόστασης και του περιορισμένου πληθυσμιακού μεγέθους της έρχεται στη Μήλο η Brynia Bryniansdottir με ατομικό ρεκόρ στο έπταθλο 4.707 βασθμούς το οποίο αποτελεί ρεκόρ Ισλανδίας για την κατηγορία Κ20.

Το καλό της αγώνισμα είναι το άλμα σε μήκος (5.69), και τα 400 μέτρα , τα οποία βέβαια δεν είναι αγώνισμα του επτάθλου της έχουν χαρίσει όμως το χρυσό μετάλλιο στο πρωτάθλημα Ισλανδίας στα 4Χ400. Μαθήτρια ακόμα στην Μεγάλη Βρετανία προπονείται και μετέχει σε αγώνες όλο τον χρόνο στην Βρετανία, στην Ιρλανδία και στη Σκωτία.
Θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του meeting που θα βρεθεί στον αγώνα αθλήτρια από την Ισλανδία, μια χώρα με πολλές γεωλογικές ομοιότητες με την Μήλο καθώς και αυτή αναδύθηκε από την θάλασσα ενώ είναι γνωστή για την γεωθερμία της, την πράσινη πηγή ενέργειας που θερμαίνει μέχρι και τα πεζοδρόμια του Ρέικιαβικ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos