Στέφανος Ντούσκος: «Ένα μεγάλο συγγνώμη που δεν μπόρεσα να αποδώσω» -Αιχμές κατά ομοσπονδίας και προπονητή

Με την 6η θέση συμβιβάστηκε ο Στέφανος Ντούσκος στον τελικό του σκιφ στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Με επίδοση 7:02.05. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, αν και βρέθηκε στην 3η θέση στα 1.000 μέτρα, είδε τον Νεοζηλανδό Τόμας Μάκιντος να τον προσπερνά στα 1.500, αλλά από 4ος εν τέλει ο Στέφανος Ντούσκος πέρασε 6ος και τελευταίος τη γραμμή του τερματισμού.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Στεφανος Ντούσκος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ:

«Δεν ήμουν καλά σήμερα. Κάποιοι παράγοντες με έχουν επηρεάσει πάρα πολύ. Δεν κοιμήθηκα καθόλου εχθές το βράδυ και προσπάθησα σήμερα να κάνω ότι καλύτερο μπορούσα για την Ελλάδα αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Συνεχίζω παρακάτω, έχω μάθει να παλεύω και να αγωνίζομαι και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για το Λος Άντζελες. Ελπίζω εκεί να μπορέσω να κατακτήσω ένα μετάλλιο».

«Δεν θέλω να λέω ψέμματα. Θέλω πάντοτε να λέω την αλήθεια και δεν θέλω να βρίσκω δικαιολογίες. Η ομοσπονδία και ο προπονητής πήραν μια απόφαση και αυτό ήταν μεγάλη αδικία για κάποιους. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και δεν μπορούσα να βάλω σε σειρά το μυαλό μου εχθές το βράδυ».

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πέρασε στον τελικό του επί κοντώ ο «ιπτάμενος» Καραλής -Με άνεση και καθαρά άλματα [εικόνες, βίντεο]

ΕΡ: Εννοείς αδικήθηκαν κάποιοι αθλητές που δεν μπόρεσαν να έρθουν στους Ολυμπιακούς αγώνες και βλέποντας τους χρόνους ένιωθες θα υπήρχαν και άλλες επιτυχίες για την Ελλάδα;

«Ναι. Πιστεύω και είμαι 90% σίγουρος ότι μπορεί να υπήρχε συνδυασμός, που θα μπορούσε να φέρει μια μεγαλύτερη επιτυχία. Σίγουρα δεν θέλω να μειώσω τις τεράστιες επιτυχίες των αθλητών. Πιστεύω όμως, κατά την άποψή μου, ότι θα είχαμε μεγαλύτερες. Προσπάθησα πολύ και αρκετούς μήνες να ηρεμήσω αλλά το άδικο δεν το θέλω, δεν το έχω μέσα μου. Δεν μπορώ να το δεχθώ. Δεν μπορώ να δέχομαι ότι κάποιος αδικείται. Δεν είμαι καλά εγώ. Με επηρεάζει. Δεν είναι ότι το κάνω επίτηδες».

ΕΡ: Ένα μήνυμα για το μέλλον…

«Ένα μεγάλο συγνώμη που δεν μπόρεσα να αποδώσω όπως θα έπρεπε. Πίστευα ότι το είχα το μετάλλιο αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα. Θέλω να πω στον κόσμο να κάνει λίγο υπομονή, το Λος Άντζελες είναι σε τέσσερα χρόνια και πιστεύω θα είμαι εκεί για να μπορέσω να τους χαρίσω κάτι το οποίο δεν τους χάρισα σήμερα».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos