Εμμανουήλ Καραλής: Γλίστρησε λόγω βροχής το κοντάρι του στο Diamond League - «Είμαι αρτιμελής» έγραψε

06 Σεπτεμβρίου 2024 12:22

Σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε το Diamond League της Ζυρίχης, στο οποίο ο Μίλτος Τεντόγλου γνώρισε την ήττα στο άλμα εις μήκος.

Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε να αντιμετωπίσει ένα ατύχημα που είχε και το οποίο ευτυχώς δεν του προκάλεσε μεγαλύτερα προβλήματα.

Μάλιστα, λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο νεαρός άλτης έκανε μερικές χιουμοριστικές αναρτήσεις. Αφού ανέβασε το βίντεο του ατυχήματος έγραψε: «για δική σας ενημέρωση, είμαι αρτιμελής». Ενώ λίγο αργότερα μαζί με μια φωτογραφία που έχει κρυφτεί στην κουκούλα του, έγραψε: «Δυστυχώς η Ζυρίχη δεν ήταν για εμένα, αλλά όλα καλά. Μένω θετικός και όπως πάντα απολαμβάνω την διαδικασία».

{https://www.instagram.com/p/C_kIEJeoLAA/?utm_source=ig_web_copy_link}

Όπως φαίνεται στο βίντεο όταν ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στο επί κοντώ στο Παρίσι έβαλε το κοντάρι στη βαλβίδα, αυτό γλίστρησε με αποτέλεσμα ο Μανόλο να κάνει μια εναέρια κωλοτούμπα και να προσγειωθεί, ευτυχώς, στο στρώμα.

{https://www.youtube.com/watch?v=5woa4ep7SYc}

Λόγω των καιρικών συνθηκών αλλά και της κούρασης από τους συνεχόμενους αγώνες, ο Καραλής δεν κατέγραψε επίδοση στον αγώνα του επί κοντώ με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.

Ο Καραλής ξεκίνησε τον αγώνα του από το 5.42μ όμως δεν κατάφερε να το περάσει σε καμία από τις τρεις προσπάθειες του.

Το αγώνισμα έμεινε συνολικά χαμηλά στον αγώνα της Πέμπτης αρκεί να αναλογιστεί κάποιος ότι ο Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) κέρδισε με 5.82μ μόλις, κάνοντας και δύο άλματα στο 6.02μ για να μη χάσει το σερί, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις προσπάθειες από τη στιγμή που ο Σαμ Κέντριξ (ΗΠΑ) δεν κατάφερε να περάσει το 6.02μ αυτός για να κλέψει τη νίκη. Τρίτος αναδείχθηκε ο Κέρτις Μάρσαλ με 5.72μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos