Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Παρ.6 άρθρο 75 ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 06 Νοεμβρίου 2015 13:25

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας

Παρακαλούμε την Τρίτη 10-11-2015 και ώρα 12.00' να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας
προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα τελευταία χρόνια, η νησιωτική χώρα βιώνει πρωτόγνωρες και ακραίες καταστάσεις εξαιτίας – μεταξύ άλλων – και του αποκλεισμού που δέχεται κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτη διακομιδή ασθενούς, οι οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για επικίνδυνο παιχνίδι κατηγορεί η κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και προειδοποιεί ότι έχει ήδη χάσει τον έλεγχο από την ακροδεξιά, ενώ η αξιωματική αντιπολίτευση καλεί τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του πολίτη, ΝίκοΤόσκα να μην καλύπτουν άλλο τους ακροδεξιούς τραμπούκους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποχρεωτική επέκταση της χρήσης του πλαστικού χρήματος με ισχυρά κίνητρα για τις επιχειρήσεις και τους πολίτες ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών, που το επόμενο διάστημα θα καταθέσει το σχετικό νομοσχέδιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σταθερά στην πρώτη θέση βρίσκεται το Λαϊκό Κόμμα της Ισπανίας, σύμφωνα με το βαρόμετρο του κρατικού ινστιτούτου CIS, στην τελευταία από τις τριμηνιαίες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύεται πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θέσεις μάχης ξαναπαίρνουν οι αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) από τη μια και η τουρκική κυβέρνηση και ο στρατός από την άλλη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos