Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr

Στις 8/9/2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 10.30, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις για Άδεια Οδηγού Γεωργικού Ελκυστήρα, Τύπου Α΄, Β΄ και Πτυχίου Χειριστού, στο γραφείο του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 01-09-2015 το πρωί συνελήφθη στη Θήρα από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας
γιατί σύμφωνα με σχετική καταγγελία πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας εξανάγκασε σε συνουσία 27χρονη υπήκοο Αυστραλίας μέσα σε τουαλέτα μπαρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 31-08-2015 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι νυχτερινές ώρες στις 30/31-08-2015 άγνωστος δράστης παραβίασε
κατοικία ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε και αφαίρεσε τιμαλφή και χρηματικό ποσό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 10η και η 14η Σεπτεμβρίου είναι, όπως όλα δείχνουν, οι δύο ημερομηνίες που θα διεξαχθούν τα τηλεοπτικά ντιμπέιτ ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν στις 20 του μηνός.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τo περασμένo Σάββατο ολοκληρώθηκε το φετινό Φεστιβάλ Επιδαύρου 2015, με την τραγωδία «Ορέστης» του Ευριπίδη, που παρουσίασε η Εταιρεία Θεάτρου Χώρος και σκηνοθέτησε ο Σίμος Κακάλας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η καγκελάριος της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι οι πρόσφυγες πρέπει να κατανεμηθούν στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης ανάλογα με την ικανότητα υποδοχής καθεμίας, στο πλαίσιο στρατηγικής για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη είναι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή της Σενεγάλης στη Δυτική Αφρική μετά τη βύθιση του αλιευτικού σκάφους "Δημήτριος" με 19μελές πλήρωμα εκ των οποίων ένας Ελληνας κυβερνήτης.(φωτογραφία αρχείου)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos