Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr

Σήμερα ανοίγουν τα σχολεία. Εύχομαι σε όλους τους μαθητές καλή χρονιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 13:44

Πρόσκληση σε εκλογικήγενική συνέλευση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ΄Οι Φίλοι του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Πάρκου Πάρου Αι Γιάννης Δέτης΄ σας καλεί όλους (μέλη και μη) στην Εκλογική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 18:30 μ.μ., στον χώρο του αναψυκτηρίου του Πάρκου Πάρου με τα εξής θέματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 13:40

Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας

Σας προσκαλούμε σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010, που θα γίνει σήμερα Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 8.00 μ.μ. στο κατάστημα της Δημ. Κοινότητας, για την συζήτηση των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την διάθεση ποσού ενός εκατομμυρίου ευρώc το οποίο θα διοχετευθεί σε δράσεις άμεσης διαχείρισης του οξύτατου μεταναστευτικού προβλήματος στα νησιά που επλήγησαν, καθώς και για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων στην τοπική οικονομία και στον τουρισμό, με σκοπό την αποκατάσταση της εικόνας της Κω, ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, αποφάσισε ομόφωνα το περιφερειακό Συμβούλιο
Νοτίου Αιγαίου μετά από εισήγηση του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, βραδυνές ώρες χθες , η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, οι οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 13:16

Πρώτο κουδούνι με χιλιάδες κενά στα σχολεία

Με περισσότερα από 6.000 κενά σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση ξεκινάει σήμερα τελικά η σχολική χρονιά, με το υπουργείο να κάνει «αγώνα δρόμου» το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, όπως δήλωσε χθες η υπηρεσιακή υπουργός Παιδείας κ. Κιάου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τελευταία ευκαιρία της Ελλάδας είναι μία κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters ο αρχηγός της Ν.Δ. Επαναλαμβάνοντας την πρότασή του για συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μεϊμαράκης τονίζει ότι στην περίπτωση που ο κ. Τσίπρας απορρίψει την πρότασή του, θα στραφεί σε άλλα κόμματα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 13:08

Το Android pay είναι η νέα υπηρεσία της Google

Μετά το Apple Pay, η Google έθεσε σε εφαρμογή το δικό της ανταγωνιστικό σύστημα κινητών πληρωμών, το Android Pay, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να χρησιμοποιεί το «έξυπνο» κινητό τηλέφωνό του ως μέσο συναλλαγών, αντικαθιστώντας την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα του.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 13:05

Τουρκική πόλη προσομοιάζει με το Κομπάνι

Σε «Κομπάνι της Τουρκίας» μετατρέπεται η αποκλεισμένη πόλη Τσιζρέ, στα σύνορα με το Ιράκ και τη Συρία, κατήγγειλε ο ηγέτης του φιλοκουρδικού κόμματος HDP Σελαχατίν Ντεμιρτάς, παραπέμποντας στην κουρδική πόλη της βόρειας Συρίας, που έγινε σύμβολο της αντίστασης στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos