Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε με πολλές ελλείψεις εκπαιδευτικού προσωπικού που σε ορισμένες περιπτώσεις καθιστούν
αδύνατη τη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Στο νησί μας για πρώτη φορά τέσσερα νηπιαγωγεία παραμένουν κλειστά χωρίς την παρουσία κανενός εκπαιδευτικού ενώ στην πλειοψηφία τους λειτουργούν με έναν μόνο εκπαιδευτικό καθώς σε σύνολο 12 Νηπιαγωγείων έχουμε 13 θέσεις που είναι κενές. Στα έξι 6 Δημοτικά Σχολεία υπάρχουν 25 κενές θέσεις δασκάλων, 5 δασκάλων ολοήμερου, 6 Αγγλικών, 7 Φυσικής Αγωγής, Γαλλικών ή Γερμανικών, 10 λοιπών ειδικοτήτων και 6 Ειδικής αγωγής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για καθοδηγουμένη επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο σήμερα ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μετά την πολιτική θύελλα που έχει προκαλέσει η υπόθεση της τεχνικής εταιρείας του πρώην υπουργού. Με σκληρή ανακοίνωση απαντά η ΝΔ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πειρασμοί για να αγοράσει κανείς νέα τηλεόραση -ακόμη κι αν δεν έχει περάσει πολύς καιρός που αγόρασε την προηγούμενη- συνεχώς αυξάνονται, καθώς η τεχνολογία προσδίδει ολοένα μεγαλύτερες δυνατότητες στα νέα μοντέλα. Η ιαπωνική Sharp έκανε γνωστό ότι τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει στο εμπόριο την πρώτη τηλεόραση με υπερ-υψηλή ανάλυση 8Κ.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εγκρίθηκε την Πέμπτη από το Ευρωκοινοβούλιο η πρόταση της Κομισιόν για την υποχρεωτική κατανομή 120.000 προσφύγων από Ελλάδα, Ιταλία και Ουγγαρία σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

2 9 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας «τρομοκράτης», συνέλαβαν οι ουγγρικές Αρχές στα πρόσφατα σφραγισμένα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη Σερβία τα ξημερώματα της Πέμπτης, μετά τις σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ μεταναστών και των ειδικών αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες εκτόξευσαν νερό και δακρυγόνα ενώ οι μετανάστες έψαχναν για νέα μονοπάτια να μπουν στην ΕΕ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos