Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr

Στις 02-09-2015 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου ένας 51χρονος ημεδαπός, γιατί εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες (κατασκευή κτίσματος) σε ακίνητο ιδιοκτησίας 33χρονης ημεδαπής. Σε βάρος της 33χρονης σχηματίστηκε δικογραφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχοντας εξανεμίσει τα όποια διαθέσιμα της χώρας συμπεριλαμβανομένων και αυτών των δημοσίων οργανισμών, έχοντας οδηγήσει τη χώρα από τη μικρή ανάπτυξη του β' εξαμήνου του 2014 στην ύφεση του 2015, κλείνοντας τις τράπεζες και σπαταλώντας έξι μήνες σε ένα ανούσιο θέατρο σκιών το οποίο αποκαλούσε υπερήφανη διαπραγμάτευση, αναγκάσθηκε να υπογράψει το νέο χειρότερο αριστερό μνημόνιο και βεβαίως να οδηγήσει τη χώρα και πάλι σε εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

5 Σεπτεμβρίου 2015 - Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αυτή τη χρονιά συμμετέχουν με αντιπροσωπείες μαγείρων, οργανοπαικτών και χορευτών: Αμοργός, Άνδρος, Ίος, Κέα, Κίμωλος, Κύθνος, Μήλος, Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σέριφος, Σίκινος, Σύρος, Σχοινούσα και Φολέγανδρος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε ντέρμπι για «γερά νεύρα» εξελίσσεται η εκλογική μάχη μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ καθώς, όπως προκύπτει από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων κινείται σαφώς κάτω από τη μονάδα και άρα στο όριο του στατιστικού λάθους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην άμεση αποσυμφόρηση των νησιών όπου έχουν συγκεντρωθεί οι μετανάστες στοχεύουν τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έμφαση στη φορητότητα και τη δυνατότητα σύνδεσης από οποιαδήποτε συσκευή, δίνει η Lenovo στη νέα σειρά προϊόντων που παρουσίασε στην έκθεση IFA στη γερμανική πρωτεύουσα. Εφοδιασμένα με νέους επεξεργαστές και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τα «φρέσκα» μοντέλα της κινεζικής εταιρείας υπόσχονται επίσης εξαιρετικές επιδόσεις, χωρίς να κάνουν «εκπτώσεις» σε αυτονομία.Παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά των PC, η Lenovo έδειξε πως σκοπεύει να διατηρήσει τα πρωτεία στην κατηγορία με συσκευές όπως το ThinkPad Yoga 260, τον πιο ελαφρύ φορητό στον κόσμο με οθόνη 12,5'', αφού το βάρος του ξεκινά από 1.300 γραμμάρια.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ουγγρική αστυνομία σταμάτησε το πρώτο τρένο με προορισμό την πόλη Σόπρον κοντά στα σύνορα με την Αυστρία και είπε στους επιβάτες να κατέβουν από το τρένο στην πόλη Μπίτσκε, κάπου 40 χλμ. από τη Βουδαπέστη, όπου η Ουγγαρία έχει ένα κέντρο υποδοχής μεταναστών, μετέδωσε δημοσιογράφος του Ρόιτερς. Την πληροφορία μεταδίδει και το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων MTI.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι φωτογραφίες με τα άψυχα κορμάκια του 5χρονου Γκαλίπ και του 3χρονου Αϊλάν έκαναν το γύρο του κόσμου, αποτυπώνοντας χωρίς λόγια όλο το μέγεθος του προσφυγικού προβλήματος που πνίγει την Ευρώπη. Τραγική φιγούρα, που δεν απεικονίζεται στις φωτογραφίες, ο πατέρας, ο οποίος εκτός από τα δύο αγγελούδια του, έχασε και τη γυναίκα του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos