Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr

Το τεχνικό πρόγραμμα που εισηγείται ( που εισηγήθηκε ο Δήμαρχος κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της 29/9/2015 και ψηφίστηκε από την πλειοψηφία) ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο για ψήφιση, χωρίς αμφιβολία, είναι φτωχό και αντικατοπτρίζει την μίζερη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Ποσειδώνας Τήνου είναι από σήμερα το νέο σωματείο στίβου στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Κοινή συνέντευξη Τύπου στην Περιφέρεια για την κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ σε πέντε νησιά του Νοτίου Αιγαίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος «Αντικατάσταση μέλους του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου – Αντιπάρου στην ΑΜΚΕ» στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου που πραγματοποιήθηκε στις 21/09/2015, ο πρόεδρος του συλλόγου ανακοίνωσε την παραίτηση του από την ΑΜΚΕ, καθώς για τους πιο κάτω λόγους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αθήνα βρέθηκε το διήμερο 28-29 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης, προκειμένου να προωθήσει θέματα που άπτονται του Δήμου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάλιστα , η νεα μέθοδος Lipogems, πουφιλοδοξεί να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα, έχει θεαματικά και μακροχρόνια αποτελέσματα.«Η νεα μέθοδος αλλάζει τα μέχρι σήμερα δεδομένα και δίνει μια ομοιογενή και σημαντική αύξηση στο πάχος του πέους, η οποία διαρκεί για πολλά χρόνια»αναφέρει ο διαπρεπής ουρολόγος -ανδρολόγος κ Κώστας Ρόκκας διευθυντής του Ιατρείου Ουρολογίας Ανδρολογίας στην Αθήνα και προσθέτει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντί απάντησης σε διαμαρτυρίες που διατυπώθηκαν γραπτώς και προφορικώς από την Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο. Πάρου, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα κυπέλου Πανναξιακός Α.Ο. – Α.Ο. Πάρου, θέλω να ευχαριστήσω για την επισήμανση όλων της παρουσίας μου, ως Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας και Αντιπροέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων στο γήπεδο, πράγμα που συνέβη και με άλλους συνεργάτες μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΚ και παρατηρητές διαιτησίας στους άλλους αγώνες που διεξήχθησαν για την πρώτη αγωνιστική του Κυπέλου
Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν πέρασαν ούτε δέκα μέρες από τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη και η λαϊκή οικογένεια καλείται να πληρώνει το δυσβάστακτο
λογαριασμό των μέτρων του 3ου μνημονίου που έρχεται να προστεθεί στα δύο προηγούμενα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την 1η Οκτωβρίου 2015, ανοίγει μια μαύρη σελίδα στην ιστορία των νησιών, με την κατάργηση του καθεστώτος των
μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, αρχής γενομένης από έξη νησιά, εκ των οποίων τα τέσσερα ανήκουν στις Κυκλάδες (Μύκονος, Νάξος, Πάρος, Σαντορίνη), κάτι το οποίο έχει καταφέρει ένα καίριο οικονομικό και ψυχολογικό πλήγμα στους πολίτες και τους επιχειρηματίες,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 03-09-2015 ο Δήμαρχος Αντιπάρου διακήρυξε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό για τις «Υποστηρικτικές εργασίες των οικονομικών καταστάσεων χρήσεων 2011,2012, την προσαρμογή και προετοιμασία της οικονομικής υπηρεσίας για την εφαρμογή της διπλογραφικής λογιστικής και την φορολογική υποστήριξη του Δήμου Αντιπάρου» ,συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 50.000 Ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos