Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2015 - Psts.gr

Γ. Χατζημάρκος: «Είναι πολιτικό και ηθικό χρέος μας να είμαστε παρόντες και να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες ακόμη και σε θέματα στα οποία ο νομοθέτης δεν μας έχει δώσει την δυνατότητα παρέμβασης»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρ.6 άρθρο 75 ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε σημαντικές αλλαγές σε σχέση με την προετοιμασία τους προχώρησαν οι πρωταθλητές του ΑΟΜυκόνου, Μαρία Παρδαλού και Γιώργος Μίνο.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν βραδινές ώρες χθες και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Bαρύτατο ήταν το πλήγμα των capital controls στον τομέα εισαγωγών-εξαγωγών τον Ιούλιο, που ήταν και ο πρώτος μήνας εφαρμογής τους, στοιχείο που προοιωνίζεται περαιτέρω μείωση της βιομηχανικής παραγωγής και των εξαγωγών για τους επόμενους μήνες. Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εξαγωγέων και το Κέντρο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μήλον της Εριδος για τα δύο μεγάλα κόμματα θα αποτελέσει για μία ακόμη φορά το 14% των αναποφάσιστων που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις καθώς στην εκλογική αναμέτρηση της 20ής Σεπτεμβρίου θα καθορίσουν τον τελικό νικητή αφού ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής σύμφωνα με τις μετρήσεις κοινής γνώμης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσοχή στους χρήστες έξυπνων κινητών τηλεφώνων (smartphones) εφιστά η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχετικά με κακόβουλο λογισμικό το οποίο προσβάλλει συσκευές κινητής τηλεφωνίας εμφανίζοντας μήνυμα ότι τα αρχεία έχουν κλειδωθεί από την αστυνομία και ότι για το ξεκλείδωμα τους απαιτείται η καταβολή χρηματικού ποσού.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αμερικανικά» θα έπρεπε να μιλούν οι μετανάστες στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την πρώην υποψήφια αντιπρόεδρο εκ μέρους των Ρεπουμπλικανών το 2008, Σάρα Πέιλιν, που ένωσε τη φωνή της με τις επικρίσεις που εκτόξευσε ο ομοϊδεάτης της Ντόναλντ Τραμπ κατά του έτερου διεκδικητή του χρίσματος το 2016, Τζεμπ Μπους, επειδή μίλησε ισπανικά. «Είναι πλεονέκτημα για τον Τζεμπ Μπους να έχει τη δυνατότητα να μιλάει τόσο καλά ισπανικά, επειδή έχουμε έναν μεγάλο και υπέροχο ισπανόφωνο πληθυσμό που βοηθάει στην οικοδόμηση της Αμερικής», είπε η Πέιλιν στην εκπομπή του CNN «State of the Union».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιμέτωπος με προκλήσεις... ολοένα πιο απαιτητικές σε εσωτερικό και εξωτερικό, ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ αλλάζει στρατηγική και βγαίνει δυναμικά στην αντεπίθεση αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες σε μια προσπάθεια να περισώσει οτιδήποτε, αν σώζεται, από τη φυλλορροούσα δημοφιλία του στον δρόμο προς τις προεδρικές εκλογές του 2017.Ο Γάλλος πρόεδρος παραχώρησε χθες συνέντευξη Τύπου στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos