Κυριακή, 22 Μαϊος 2016 - Psts.gr

Υπερψηφίσθηκε με 153 ψήφους το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών με τις επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας. Έκπληξη από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασιλική Κατριβάνου η οποία καταψήφισε τα άρθρα για το νέο Ταμείο και τον «κόφτη».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Απρίλιος του 2016 ήταν ο έβδομος μήνας στη σειρά όπου σημειώθηκε ρεκόρ υψηλής θερμοκρασίας, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Αμερικανική Διαστημική Υπηρεσία (NASA).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιαίτερη στιγμή για το Φιλώτι και τη νεολαία της κεντρικής και ορεινής Νάξου αποτελεί η παραχώρηση του γηπέδου «Γιάγκος Γρατσίας» από το Σύλλογο Φιλωτιτών στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη μεσημβρινές ώρες σήμερα 22/05, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ» Ν.Ν. 62, δύο (02) 56χρονοι αλλοδαποί, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στη Νάουσα, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 22/5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την εξαιρετική φόρμα που διανύει φέτος επιβεβαίωσε ο Χρήστος Καλλίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των 10.000 μέτρων καθώς στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με νέο ατομικό ρεκόρ 30.39.65.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στη «μονομαχία» των Αλ. Τσίπρα και Κυρ. Μητσοτάκη, λίγο πριν από την κρίσιμη ονομαστική ψηφοφορία αργότερα το απόγευμα σήμερα, είναι στραμμένο το ενδιαφέρον καθώς κορυφώνεται στην, ξανά πολύ καλά φρουρούμενη, Βουλή η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα μέτρα για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στα πρόθυρα της επίσκεψής της στην Τουρκία, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ εκτίμησε πως «ορισμένες εξελίξεις» στη χώρα αυτή αποτελούν πηγή «ζωηρών ανησυχιών» και υποσχέθηκε πως προτίθεται να θίξει αυτές τις διαφορές απόψεων «τόσο κατ’ ιδίαν, όσο και δημοσίως».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos