Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Παρακαλούμε την Tετάρτη 15-6-2016 και ώρα 11.00’ να προσέλθετε σε συνεδρίαση στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα ευφυές σύστημα διαχείρισης των θέσεων στάθμευσης οχημάτων θα εφαρμοστεί στην Παροικίας άμεσα, ώστε να λειτουργήσει τη φετινή τουριστική σεζόν. Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν παρκόμετρα στο δρόμο της Εκατονταπυλιανής μέχρι το ξενοδοχείο OASIS, εκεί δηλαδή όπου υπάρχουν ήδη προκαθορισμένοι χώροι στάθμευσης οι οποίοι εφεξής θα λειτουργούν αυτοματοποιημένα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου, όπως και πέρυσι, ολοκλήρωσε έγκαιρα τον διαγωνισμό για τη ναυαγοσωστική κάλυψη των πολυσύχναστων παραλιών του νησιού μας και ήδη από την 1η Ιουνίου έχουν εγκατασταθεί οι ναυαγοσώστες σε όλες τις παραλίες και θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους έως και 15 Σεπτεμβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 10:44

Λευκός καρχαρίας πιάστηκε στην Σύρο!

Είναι γνωστό πλέον, ότι λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας του πλανήτη, ως αποτέλεσμα του φαινομένου του θερμοκηπίου, η θερμοκρασία των νερών έχει αυξηθεί και αυτή, με αποτέλεσμα συχνά να παρατηρούνται ψάρια που είναι κοινά μόνο στις θερμές θάλασσες να κάνουν την εμφάνισή τους σε ξένες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου ανακοινώνει τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών , οι οποίες διεξήχθηκαν στα γραφεία του, στις 5 Ιουνίου 2016 ημέρα Κυριακή, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, της Ελεγκτικής επιτροπής και των Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ζήτημα των νησιών, δεν είναι πλέον οικονομικό, καθώς λαμβάνει διαστάσεις εθνικού κινδύνου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πληροφορηθήκαμε σήμερα το πρωί ότι κάποιος κύριος στην Πάρο πουλάει ημερολόγια για ενίσχυση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Ενημερώνουμε ότι ουδεμία σχέση έχει η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης με την πώληση αυτών των ημερολογίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 08-06-2016 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 42χρονος ημεδαπός γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Σύρου με ποινή φυλάκισης 8 μηνών για παραβίαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη χθες (08.06.2016) το απόγευμα στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, ένας 47χρονος υπήκοος Αλβανίας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν επτά (7) αποφάσεις Ποινικών Δικαστηρίων με τις οποίες είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή φυλάκισης πέντε ετών και πέντε μηνών για διάφορα αδικήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016 10:14

Η Ν,Δ στη διεθνή έκθεση ποσειδωνίας 2016

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από την συντονίστρια της ΟΔΕ Παραγωγής και Εμπορίου Όλγα Κεφαλογιάννη, τον τομεάρχη Ναυτιλίας Σίμο Κεδίκογλου και τα μέλη του τομέα Μιχάλη Παζαρζή και Γιώργο Βακόνδιο επισκέφθηκαν τη διεθνή έκθεση Ποσειδώνια 2016.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos