Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018 - Psts.gr

Είναι ο μεγαλύτερος παραδοσιακός οικισμός των Κυκλάδων, αποτελείται από δαιδαλώδη κατάλευκα σοκάκια και οικήματα ανεκτίμητης κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής αξίας τα οποία στο πέρασμα του χρόνου διατηρήθηκαν και έφθασαν ως τις μέρες μας για να μας θυμίζουν τη σοφία, την οικονομία και την απλότητα της κληρονομιάς του δομημένου περιβάλλοντος του τόπου μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρασκευή (10/08) σήμερα, το κουπόνι αρχίζει και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον με τα πρωταθλήματα της Premier League και της Ligue 1 να βρίσκονται στη σέντρα. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μια αιχμηρή απάντηση δόθηκε από τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Πάρου σε ανάρτηση κειμένου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από μια συμπολίτη μας, σύμφωνα με το οποίο, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας επέδειξαν απάνθρωπη συμπεριφορά στην αντιμετώπιση περιστατικού που αφορούσε τη διακομιδή στο Κ.Υ. βρέφους 10 μηνών στις 9/8/2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι γνωστό ως το νησί όπου κάθε καλοκαίρι πνέει χολυγουντιανός αέρας αφού πολλοί σταρ της διεθνούς αλλά και εγχώριας show biz το επιλέγουν για τις αμέτρητες ομορφιές του και την ήρεμη κυκλαδίτικη ζωή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η διοίκηση του Α.Ο. Φοίνικα Σύρου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον Έλληνα Λίμπερο Γιάννη Αχιλλεόπουλος. Ο 29χρονος αθλητής έρχεται στη Σύρο για να ενισχύσει το ρόστερ μας και να μας προσθέσει ακόμη περισσότερη ποιότητα στην υποδοχή.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι το Σάββατο 11-8-2018, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε έργα ύδρευσης οδήγησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων που εξασφάλισε κατά την αύξηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020”, την οποία πέτυχε πέρυσι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 10η Αυγούστου 2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαμβάνοντας υπόψη το έγγραφο με αρ. πρωτ. 5606/9-8-2018 της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας όπου σύμφωνα με την Ομάδα Έκδοσης του Ημερήσιου Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιών ο κίνδυνος πυρκαγιών θα είναι πολύ υψηλός ( κατηγορία 4 ) σήμερα 10 Αυγούστου 2018 αλλά και τις επόμενες ημέρες στην Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων , ο Έπαρχος Πάρου κ. Κων/νος Μπιζάς στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ενημερώνει τους αγρότες, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους των νησιών Πάρου και Αντιπάρου να αποφύγουν ενέργειες που είναι δυνατόν να προκαλέσουν πυρκαγιές από αμέλεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την τελευταία εβδομάδα έως και σήμερα, συνεχή είναι τα προκλητικά περιστατικά όπου Τουρκικές μηχανότρατες εντοπίζονται να ψαρεύουν στα ελληνικά νερά, όχι απλώς παραβιάζοντας την οριογραμμή, αλλά βαθιά μέσα στο Αιγαίο, προσεγγίζοντας ακόμα 100 μέτρα από τα ελληνικά νησιά. Αυτές οι παραβιάσεις γίνονται, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά ακόμα και καθ'όλη τη διάρκεια της ημέρας, κοντά σε τουριστικές περιοχές, όπως καταγράφηκαν τις περασμένες ημέρες από το ερευνητικό σκάφος του Ινστιτούτου Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, ανάμεσα στην Πάτμο και τους Αρκιούς!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos