Κ.Υ. Πάρου: "Αναληθές, συκοφαντικό και ύποπτο το κείμενο για απάνθρωπη συμπεριφορά σε βρέφος στο Κ.Υ. Πάρου..."

10 Αυγούστου 2018 18:23

Μια αιχμηρή απάντηση δόθηκε από τον Πρόεδρο του Κέντρου Υγείας Πάρου σε ανάρτηση κειμένου σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από μια συμπολίτη μας, σύμφωνα με το οποίο, οι γιατροί του Κέντρου Υγείας επέδειξαν απάνθρωπη συμπεριφορά στην αντιμετώπιση περιστατικού που αφορούσε τη διακομιδή στο Κ.Υ. βρέφους 10 μηνών στις 9/8/2018.

Η απάντηση του Κέντρου Υγείας η οποία απεστάλη στα Μ.Μ.Ε ώστε να δημοσιοποιηθεί, τονίζει την αναλήθεια, τον συκοφαντικό και ύποπτο χαρακτήρα της ανάρτησης προασπιζόμενη την προσήλωση των γιατρών στο ανθρωπιστικό τους καθήκον χωρίς διακρίσεις με γνώμονα πάντα την προσφορά προς τον συνάνθρωπο.

Παραθέτουμε την επιστολή του Κ.Υ. Πάρου:
Αναγνώσαμε σε ανάρτηση σε κοινωνικό δίκτυο ένα κείμενο της  Σ.Κ  που πραγματικά είναι θλιβερό ,αναληθές, συκοφαντικό και ύποπτο .
Αναφέρεται σε ένα περιστατικό που οι γιατροί υπηρεσίας επέδειξαν μια απάνθρωπη συμπεριφορά , γιατί δήθεν το παιδί στο οποίο αναφέρεται η συγκεκριμένη κυρία ήταν τσιγκανακι .
Θα πρέπει να μάθει τόσο αυτή και όσοι ενδεχομένως κρύβονται από πίσω της ότι το χρώμα , η φυλή και η κοινωνική διαστρωμάτωση δεν παίζουν κανένα ρολό στην αντιμετώπιση των περιστατικών, καθόσον η ανθρώπινη προσέγγιση των γιατρών μας δεν έχει κανένα τέτοιο κριτήριο
Το συγκεκριμένο περιστατικό εισήχθη στο ΚΥ την 9/8/2018 και 10: 30΄ ώρα και αμέσως επελήφθη του περιστατικού τόσο ο εφημερεύων γιατρός παθολόγος κ. Ευριπίδης Καρακώστας όσον και η κ. Γεωργία Κατσαμάκα παιδίατρος , γιατροί που κοσμούν το κέντρο μας .
Αντιμετώπισαν το περιστατικό με την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνουν κάθε φορά και αγόγγυστα προσπάθησαν για την διαπίστωση του τι ακριβώς συμβαίνει .Η μπαταρία που υποτίθεται ότι είχε καταπιεί το παιδάκι αυτό όπως αναφέρει η κυρία Σ.Κ αποτελεί αποκύημα της φαντασίας της και προφανώς θα είχε ελλιπή η στρεβλωμένη ενημέρωση .
Αφού λοιπόν διαπιστώθηκε το τι ακριβώς συμβαίνει , διακομίστηκε
σε νοσοκομείο των Αθηνών και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο παίδων Αγία Σοφία.
Θα πρέπει ακόμη να προσθέσω ότι το περαστικό αφορούσε άρρεν 10 μηνών, το οποίο είχε κάνει κατάποση ξένου αντικείμενου .
Θα πρέπει ακόμη για να ενημερωθεί η ενδιαφερομένη ότι αφαιρέθηκε το αντικείμενο και το παιδάκι σήμερα χαίρει άκρας υγείας .
Θα επαναλάβω λοιπόν ότι είναι θλιβερό να υπάρχει μια επιθετική εχθρική και αναληθής συμπεριφορά εναντίον του ΚΥ και το χειρότερο να είναι αναίτια να παραβιάζει κάθε ηθικό κανόνα και να παραποιεί σκανδαλωδώς την αλήθεια .
Κυρία Σ.Κ ,
Θα επισημάνω ότι το ΚΥ Πάρου μέσα από τις αντικειμενικές αδυναμίες του λειτουργεί με τρόπο που δικαιολογημένα εισπράττει την ευαρέσκεια των συμπολιτών μας και όχι μόνο , γι αυτό και οφείλω να αποδώσω τιμή και ευγνωμοσύνη στους γιατρούς μας , που υπερβαίνουν εαυτούς και τιμούν με τη σειρά τους το κέντρο μας και την αποστολή τους .

 

Με εκτίμηση

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕ

ΣΠΥΡΟΣ ΛΑΒΔΑΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos