Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.076 , εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν ο τόπος, οι παραδόσεις και οι συνήθειές του, οι κάτοικοι και η ιδιαίτερη πολιτισμική του φυσιογνωμία μετουσιώνονται σε έμπνευση στο παρόν, «γεννιούνται» σύγχρονα πολιτιστικά γεγονότα που συναρμόζουν τον παλαιό με τον παροντικό τρόπο ζωής, που «παντρεύουν» το σεβασμό στην παράδοση με την καλλιτεχνική πρωτοπορία, δημιουργώντας ένα νήμα συνέχειας ανάμεσα στο τότε και στο τώρα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η σημαντικότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και οι ευκαιρίες που αυτή δημιουργεί για τους κατοίκους των νησιωτικών περιοχών της χώρας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Αντιπροέδρου του ΕΑΠ, υπεύθυνου για τις Ακαδημαϊκές Υποθέσεις, Καθηγητή Ευστάθιου Ευσταθόπουλου, με την Έπαρχο Περιφερειακής Ενότητας Μήλου, Ελισάβετ Χωριανοπούλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στις σπουδές σας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο δωρεάν self test προσφέρονται σε ανεμβολίαστους πολίτες που επιστρέφουν από τις διακοπές τους, όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοπεγχάγη, η Σλόβαν Μπρατισλάβας και η Λίνκολν από το Γιβραλτάρ θα βρεθούν στον δρόμο του ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων του Europa Conference League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το Twitch γιορτάζει τα 10 χρόνια ζωής. Είναι όμως πραγματικότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2021 13:46

Συνεδρίαση ΔΕΥΑ Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και 4604/2019,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos