Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - Psts.gr
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 21:23

Δελτία μετακίνησης Ατόμων με Αναπηρία.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων, ενημερώνει ότι από 24-01-2022 ως και 31-10-2022, θα ανανεώνονται και θα εκδίδονται τα δελτία μετακίνησης Ατόμων με Αναπηρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 20:46

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων του 24ώρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2022 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Άγγελος αποκαλύπτει ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλάκη και της Ανθούλας Σταματάκη.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 29/01, κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα της χώρας μας, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, αλλά και χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 29/01-30/01, οι βροχές και οι καταιγίδες στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στη Νότια Πελοπόννησο (το Σάββατο), στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα είναι ισχυρές, ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 30/01, κατατάσσοντας την επερχόμενη κακοκαιρία στην κατηγορία 3 του Δείκτη Επικινδυνότητας Βροχόπτωσης (Regional Precipitation Index – RPI).

 
Για τη νέα κακοκαιρία, επιπλέον, θα πρέπει να ληφθούν υπ’ όψη:

οι έντονες χιονοπτώσεις στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Βόρειας και Κεντρικής Εύβοιας, της Πελοποννήσου, αλλά και πρόσκαιρα σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο της Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, της Θεσσαλίας και τις πρώτες πρωινές ώρες της Δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου,
οι θυελλώδεις άνεμοι στο Νότιο Αιγαίο,
οι μεγάλες ποσότητες νερού που αναμένεται να συσσωρευτούν κυρίως στις κοίτες των ποταμών και των ρεμάτων στις περιοχές όπου υπάρχει μεγάλη χιονοκάλυψη, εξαιτίας της τήξεως του χιονιού από τις αναμενόμενες βροχοπτώσεις.   

kyklades vroxi35
 

meteo.gr






Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργο Λεονταρίτη επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 28-01-2022, ο Δήμαρχος Κιμώλου κ. Κώστας Βεντούρης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πριν ακόμα ξεπεραστούν τα προβλήματα που άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Ελπίς», η ΕΜΥ, με έκτακτο δελτίο, ενημερώνει για νέα επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και νότια Ελλάδα, τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις σε ορεινά – ημιορεινά και τους θυελλώδεις βόρειους ανέμους εντάσεως 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Η αλλαγή του καιρού θα σημειωθεί από αργά το βράδυ σήμερα Παρασκευή και θα διαρκέσει έως το μεσημέρι της Κυριακής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υποχρεωτική καθίσταται από τον Ιούλιο του 2022 η τοποθέτηση αλκοολόμετρων σε όλα τα νέα αυτοκίνητα που θα αποκτούν έγκριση τύπου σε κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέτρο που προβλέπεται να επεκταθεί το 2024 σε όλα τα οχήματα που θα πωλούνται στη γηραιά ήπειρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

.«Μην διαλύετε το Ε.Σ.Υ.. Μην διαλύετε τα Νοσοκομεία έχοντας κατά νου τις ιδιωτικοποιήσεις, την κατάργηση, συγχώνευση Υγειονομικών Μονάδων», λέει η ΠΟΕΔΗΝ - Την Πέμπτη, ο Θάνος Πλεύρης είχε ανακοινώσει πως η ισχύς των πιστοποιητικών παρατείνεται ως τις 7 Φεβρουαρίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos