Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 - Psts.gr

Oι πέντε δράστες τον χτύπησαν άσχημα με σιδερένιο λοστό σε σώμα και κεφάλι και του πήραν 40.000 ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 03 Νοεμβρίου 2022 22:07

Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 13, 27, 33, 38, 42 και Τζόκερ ο αριθμός 5.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε την Ευρώπη με ακόμα μία ήττα, αυτή τη φορά από τη Ναντ με 2-0 μέσα στο «Καραϊσκάκης».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι φανατικοί τηλεθεατές του Σασμού το αποψινό επεισόδιο όπου θα προβληθεί ο πολυαναμενόμενος γάμος του Μαθιού με τη Βασιλική.

Λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου, οι πρωταγωνιστές της σειράς έστειλαν τις ευχές τους για τον γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής. Το τηλεοπτικό κοινό περίμενε πώς και πώς τον γάμο του ζευγαριού, καθώς την προηγούμενη φορά που προσπάθησαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, η δολοφονία του Άγγελου ματαίωσε το ευτυχές γεγονός.

Οι πρωταγωνιστές του Σασμού έστειλαν τις ευχές τους σε ένα βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram.

Την αρχή έκανε ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο τηλεοπτικός «Αστέρης», ο οποίος ευχήθηκε πρώτος στον αδερφό του. «Τις ευχές μου για το νεόνυμφο ζευγάρι! Να ζήσουν»

Στη συνέχεια, η Μαρία Τζομπανάκη (Καλλιόπη) δήλωσε για τον τηλεοπτικό της γιο: «Να μου ζήσει ο Μαθιός μου, ο πρωτότοκος μου. Άντε κι η Βασιλική. Καλά να περάσουν».

«Και καλούς απογόνους. Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα στο ζευγάρι. Αλλά, Μαθιό να προσέχεις», είπε στη συνέχεια, ο Στρατής Χατζησταματίου (Μανώλης) δίπλα στην αδερφή του, Δανάη Παππά (Θεοδώρα).

{https://www.instagram.com/reel/CkgRk-foFE6/?utm_source=ig_web_copy_link}

{https://www.instagram.com/p/CkanaIXqFdz/?utm_source=ig_web_copy_link}

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης (Λευτέρης Ορφανός) ευχήθηκε στη συνέχεια: «Θέλω να ευχηθώ καλή ζωή για όσο κρατήσει», με τον Στάθη Μαντζώρο (Παντελής Αγγελάκης) να λέει στη συνέχεια: «Εύχομαι στον Μαθιό που άργησε, αλλά το έκανε με τον τρόπο που ήθελε, να έχει υγεία και να προσέχει τη Βασιλική. Και στη Βασιλική, αυτό το γλυκό πλάσμα να έχει υγεία και με το καλό ο Θεός να τους φέρει ένα παιδάκι».

Η Αλίνα Κωτσοβούλου (Άννα Αγγελάκη) δήλωσε: «Βασιλική, Μαθιό να ζήσετε κι εύχομαι να περάσετε καλά στο γλέντι που σας ετοιμάσαμε με τον Παντελή».

Νωρίτερα σήμερα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Alpha στο Instagram, δημοσιεύτηκαν και οι φωτογραφίες από το αγαπημένο ζευγάρι των τηλεθεατών και κυρίως από την προετοιμασία της νύφης.

«Μαθιός και Βασιλική ενώνονται με τους ιερούς δεσμούς του γάμου και η χαρά όλων είναι μεγάλη!» γράφει η λεζάντα της δημοσίευσης.

tlife.gr

Κατηγορία LIFESTYLE
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ακόμη TESLA Model 3 χάρισε το ΤΖΟΚΕΡ με αφορμή τα 25α γενέθλιά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Τέλος» στην αφαίρεση των πινακίδων προβλέπει ο νέος ΚΟΚ (θα τεθεί σε διαβούλευση πριν τα Χριστούγεννα), σε ποιες παραβάσεις θα γίνουν αυστηρότερες οι ποινές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έφυγε από τη ζωή o «πατριάρχης» του ομίλου «Sea Jets», Παναγιώτης Ηλιόπουλος, σε ηλικία 90 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ο Έπαρχος της Π.Ε. Πάρου Κώστας Μπιζάς, ενημερώνει τους κτηνοτρόφους της Πάρου και της Αντιπάρου ότι :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο αριθμός των νεκρών από το ξέσπασμα του Έμπολα στην Ουγκάντα αυξήθηκε στους 48, με 131 επιβεβαιωμένες μολύνσεις, δήλωσε σήμερα υγειονομικός αξιωματούχος που ασχολείται με τη διαχείριση της έξαρσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos