Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Παιδιά. Βλέμμα καθαρό κι αθώο που δεν χωρά τη φρίκη και τον παραλογισμό του πολέμου…

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε ότι η χώρα του θα μπορούσε να συμβιβαστεί ως προς το ουδέτερο καθεστώς που ζητούν οι Ρώσοι, εάν προσφερθούν εγγυήσεις ασφαλεία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νέο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ κατά της Ρωσίας εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία παρουσίασε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα τελευταία στοιχεία αναφορικά με την κακοκαιρία «Φίλιππος» και πως θα κινηθεί ανέλυσε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάνεις άνεργος δεν θα μπορεί να είναι εγγεγραμμένος στον ΟΑΕΔ απολαμβάνοντας μόνο τις παροχές μετά το νέο σχέδιο νόμου "Δουλειές Ξανά".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαδόπουλος έκανε γνωστό ότι έρχεται υπουργική απόφαση με βάση την οποία από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο, οι οδηγοί θα πρέπει να έχουν αλυσίδες, χιονοκουβέρτες ή χιονολάστικα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Η επιθετικότητα του Πούτιν είναι επίθεση στις αξίες μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Περιφερειακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2021-2027 βρίσκεται στην τελική φάση της κατάρτισής του και αναμένεται να εγκριθεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 17:13

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 16η Μαρτίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:30 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos