Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Η 25η Μαρτίου, ημέρα γιορτασμού της ανάστασης του γένους των Ελλήνων, συνεχίζει να μας διδάσκει στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε ότι μόνο με ενότητα και συνεχή εγρήγορση μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτά που έρχονται, τα οποία ήδη έχουν σκοτεινιάσει τον διεθνή ορίζοντα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ του ΟΠΑΠ την Πέμπτη 24 Μαρτίου η οποία μοιράζει τουλάχιστον 2.600.000 εκατομμύρια ευρώ είναι οι εξής: 2, 45, 20, 16, 13 και Τζόκερ ο αριθμός 7

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν πρότεινε σήμερα ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την επισιτιστική ασφάλεια, σε συμφωνία με την G7.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το παρελθόν του Στεφανή έρχεται στο φως και τίποτα δεν είναι το ίδιο ξανά, στη σειρά Σασμός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Στην ελληνική, εθιμική γαστρονομική παράδοση, ο τηγανητός μπακαλιάρος συνοδεία της περίφημης σκορδαλιάς, έχει την τιμητική του ανήμερα της διπλής εθνικής και θρησκευτικής γιορτής της 25ης Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Επανάσταση του 1821 αποτελεί σταθμό στην ιστορία του νεότερου ελληνισμού και πηγή έμπνευσης για τους αγώνες για την ελευθερία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 20:44

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από ελληνικής πλευράς υπέγραψε ο γενικός διευθυντής εξοπλισμών και εκ μέρους των Γάλλων κατασκευαστών ο διευθύνων σύμβουλος της Naval Group - Αλλάζουν τα δεδομένα ισχύος στο Αιγαίο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΕΕ θα ανανεώσει το πρόγραμμα «Roam Like At Home» για ακόμη δέκα χρόνια, σύμφωνα με τα σχέδια που ενέκρινε το Κοινοβούλιο την Πέμπτη.

Το νομοθετικό πλαίσιο, το οποίο συμφωνήθηκε τον Δεκέμβριο μεταξύ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου, αποτελεί συνέχεια του κανονισμού για την κατάργηση των πρόσθετων τελών περιαγωγής («roaming») που θεσπίστηκε το 2017.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων ανά περιοχή:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos