Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Ενθουσιάζοντας τους φιλάθλους του με την απόδοση του ο ΑΟ Πάρου, κέρδισε εύκολα με 4-1 τον ΑΣ Σαντορίνης με 4-1 και διατηρήθηκε στην πρώτη θέση μαζί με τον Πανθηραικό στους 12 βαθμούς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόκειται για τον Συνταγματάρχη Μετβέντσεφ ο οποίος διοικούσε την 37η ταξιαρχία μηχανοκίνητων -

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Καταφέραμε να μπει ρητή αναφορά στα πλαφόν στην τιμή φυσικού αερίου, ανάμεσα και σε άλλες επιλογές για να συμπιέσουμε τις τιμές», δήλωσε ο πρωθυπουργός

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο, Σάββατο (26/3) σε ολόκληρη τη χώρα σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για άλλη μία φορά η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέκεται αρωγός στο Διεθνές Meeting Portarathlon και στην 4η Διοργάνωσή του, που θα πραγματοποιηθεί στη Νάξο στις 21-22 Μαΐου 2022.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Εθνική μας ομάδα χιονοδρομίας των αλπικών κατέκτησε την 14η θέση, στο ομαδικό παράλληλης τεχνικής κατάβασης, στους αγώνες EYOF Vuokatti 2022 – το Χειμερινό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων, στο Βουακάτι της Φινλανδίας.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Από τα τέλη Φεβρουαρίου, ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ελλάδος.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η μαθητική παρέλαση ανήμερα της 25ης Μαρτίου στο νησί της Πάρου που έκλεψε τις εντυπώσεις και σκόρπισε ρίγη συγκίνησης, ήταν αυτή της Αλυκής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη μαθητική παρέλαση στην κεντρική παραλιακή οδό, κορυφώθηκαν την Πέμπτη το πρωί οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στη Χώρα της Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κάθε χρόνο, την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου η ώρα αλλάζει και τα ρολόγια μας πηγαίνουν μία ώρα μπροστά. Και παρότι χάνουμε μία ώρα ύπνου, η μέρα μεγαλώνει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos