Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 - Psts.gr

Στο νοσοκομείο «Υγεία» διακομίστηκε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του CNN Greece υπέστη εγκεφαλικό και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηπανσέληνος του Ιανουαρίου 2023 είναι γνωστή και ως «φεγγάρι του λύκου».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χάκερ έκλεψαν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περισσότερων των 200 εκατομμυρίων χρηστών του Twitter και τις δημοσίευσαν σε διαδικτυακό φόρουμ, δήλωσε ένας ερευνητής ασφαλείας την Τετάρτη.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 18:03

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν  δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τις δέουσες επίσημες τιμές και σύμμαχο τον καλό καιρό, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των Θεοφανίων στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 14:32

Έφυγε ο Τζιανλούκα Βιάλι

Απεβίωσε σε ηλικία μόλις 58 ετών ο θρύλος του Ιταλικού και Ευρωπαικού ποδοσφαίρου Τζιανλούκα Βιάλι.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 14:30

Στοίχημα: Αμφίσκορο στην Πορτογαλία

Μπορεί να μην έχει ποικιλία το κουπόνι σήμερα Παρασκευή (06/01) και ανήμερα των Φώτων, ωστόσο και πάλι υπάρχουν επιλογές για στοίχημα με αξία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2023 14:29

Βαλένθια στο 2.27 και ειδικό στο «ΣΕΦ»

Σημαντικό τεστ για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, που υποδέχεται τη φορμαρισμένη Μιλάνο. Στην Ισπανία, η Βαλένθια θέλει να μπει «με το δεξί» στις υποχρεώσεις της La Liga για το 2023.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ένα ακόμη πρόγραμμα έχει στα σκαριά το υπουργείο Περιβάλλοντος: Αφορά στην επιδότηση των νοικοκυριών για εγκατάσταση νέου ηλιακού θερμοσίφωνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκήρυξη 4Κ/2018 (ΦΕΚ 13/τ.ΑΣΕΠ/12.4.2018) για την πλήρωση από τον πίνακα επιλαχόντων, τριάντα (30) θέσεων στην ΕΥΔΑΠ ΑΕ. Αυτεπάγγελτος και κατ’ ένσταση έλεγχος για την έκδοση οριστικών αποτελεσμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos