Βαλένθια στο 2.27 και ειδικό στο «ΣΕΦ»

06 Ιανουαρίου 2023 14:29

Σημαντικό τεστ για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, που υποδέχεται τη φορμαρισμένη Μιλάνο. Στην Ισπανία, η Βαλένθια θέλει να μπει «με το δεξί» στις υποχρεώσεις της La Liga για το 2023.

Εδώ θα βρεις το πιο αναλυτικό κουπονι στοιχηματοσ!

5639. Ολυμπιακός – Μιλάνο (21:00)

Να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα της Euroleague θα επιχειρήσει ο Ολυμπιακός, που έρχεται με ψυχολογία μετά την επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον εξαιρετικό Βεζένκοφ, ο οποίος επιστρέφει απόψε στις επιλογές του Μπαρτζώκα. Ανεβασαμένο και το Μιλάνο, με τρεις διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση και αρκετά φορμαρισμένους παίκτες.

➥ Θα αποφύγουμε το σημείο, ποντάροντας σε ειδικό, στο 1.87 του Over 7,5 πόντων του ανεβασμένου το τελευταίο διάστημα Κάνααν.

330. Βαλένθια – Κάντιθ (22:00)

Η Βαλένθια έχασε από τη Βιγιαρεάλ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, κάνοντας ένα ακόμη βήμα... απομάκρυνσης από την ευρωπαϊκή ζώνη. Στο «Μεστάγια» είναι πιο ανταγωνιστική, έχει πάρει τις 4 από τις 5 νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει την 3η καλύτερη εντός έδρας επίθεση στην κατηγορία. Η Κάντιθ προβλημάτισε στο ματς με την Αλμερία, παρά το 1-1 που απέσπασε και παραμένει χαμηλά στην κατάταξη.

➥ Η απόδοση του «άσου» έχει πάρει την... κατηφόρα, ανεβαίνει στο 2.27 αν τον συνδυάσουμε με 3 κάρτες από πλευράς Κάντιθ.

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos