Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 - Psts.gr

Στο πλαίσιο της μονοήμερης επίσκεψής του στην Πάρο όπου και εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη της Αγ. Θεοκτίστης, ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης συνοδευόμενος από τον δις Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας και έφορο Εθνικών Ομάδων στην Ομοσπονδία Κωπηλασίας κ. Βασίλειο Πολύμερο, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ ήταν οι αριθμοί 1, 10, 17, 18, 19 και τζόκερ «βγήκε» ο αριθμός 16.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η πτώση ενός διθέσιου υπερελαφρού αεροσκάφους στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε στα Χανιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με κατάνυξη, ευσέβεια και τις δέουσες ιερές τιμές, τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Θεοκτίστης στον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Παροικία παρουσία πλήθους πιστών, εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες -υπό τον συντονισμό του ΕΚΣΕΔ- από ένα πλωτό σκάφος, ένα όχημα του Λιμενικού και δύο σκάφη, στην περιοχή δυτικά της παραλίας του Μάλεμε, στον Δήμο Πλατανιά Χανίων, για τον εντοπισμό δύο ατόμων, μετά από πτώση δικινητήριου αεροσκάφους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές στα Χανιά καθώς ένα υπερελαφρύ διθέσιο αεροσκάφος έπεσε στην θαλάσσια περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο του Μάλεμε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πρώτο επιβατικό υδροπλάνο είναι μία στροφή πριν την αποθαλάσσωσή του, με τη Hellenic Seaplanes να ξεκινά άμεσα την εφαρμογή του δυναμικού της πλάνου για πτήσεις, ανεβάζοντας τον πήχη στις μεταφορές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα Πέμπτη 9 Νοεμβρίου, ημέρα τίμησης της μνήμης της Αγ. Θεοκτίστης η οποία ασκήτεψε στην Πάρο, πανηγύρισε ο μοναδικός Ιερός Ναός στο νησί αλλά και στον ελληνικό χώρο που είναι αφιερωμένος στην Αγία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ύστερα από συνεννόηση με τον ΣΕΓΑΣ, υπέγραψε Υπουργική Απόφαση σύμφωνα με την οποία τα Στάδια που φιλοξενούν αγώνες στίβου, είτε ανήκουν σε Εθνικά Αθλητικά κέντρα, είτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα πρέπει να διαθέτουν ελαστικούς τάπητες (ταρτάν) με πιστοποίηση Class 1 ή Class 2 από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου. 
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

H Πάρος αναδεικνύεται στη λίστα με τους τρεις Προορισμούς της Χρονιάς για το 2024, σύμφωνα με την έκθεση Unpack '24 της Εxpedia, η οποία παρουσιάζει τα κίνητρα και τους δημοφιλέστερους προορισμούς για ταξίδια τη χρονιά που μας έρχεται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos