Πάρος: Με κατάνυξη και ευσέβεια τιμήθηκε η μνήμη της Αγ. Θεοκτίστης στον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής (Βίντεο)

09 Νοεμβρίου 2023 20:49

Με κατάνυξη, ευσέβεια και τις δέουσες ιερές τιμές, τιμήθηκε η μνήμη της Αγίας Θεοκτίστης στον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Παροικία παρουσία πλήθους πιστών, εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων της Πάρου.

Το πρωί της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου, τελέστηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλίνικου και συλλειτουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ακολούθησε λιτάνευση των Ιερών Εικόνων της Αγ. Θεοκτίστης και του Αγ. Νεκταρίου Πενταπόλεως η μνήμη του οποίου τιμάται επίσης στις 9 Νοεμβρίου, μετά των Τιμίων Λειψάνων.

Συγκινητικές και γεμάτες ιερό δέος ήταν οι στιγμές της λιτάνευσης των Ιερών Εικόνων και των Τιμίων Λειψάνων, με τους πιστούς να λαμβάνουν την ευλογία Τους κατανυκτικά και σεβάσμια.

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις μετείχε εκπροσωπώντας την κυβέρνηση ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης ο οποίος συνοδευόταν από τον δις Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας και έφορο Εθνικών Ομάδων στην Ομοσπονδία Κωπηλασίας κ. Βασίλειο Πολύμερο.

{https://www.youtube.com/watch?v=Eb-FggwAQek&feature=youtu.be}

agia theoktisti 102

agia theoktisti 103

agia theoktisti 104

agia theoktisti 105

agia theoktisti 106

agia theoktisti 107

agia theoktisti 108

agia theoktisti 109

agia theoktisti 110

agia theoktisti 111

agia theoktisti 112

agia theoktisti 113

agia theoktisti 114

agia theoktisti 115

agia theoktisti 116

agia theoktisti 117

agia theoktisti 118

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos