Πάρος: O Aν. Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης επισκέφθηκε τον Α.Ο. Πάρου – Ενημερώθηκε από τη Διοίκηση, συνομίλησε με αθλητές (Βίντεο)

09 Νοεμβρίου 2023 22:09

Στο πλαίσιο της μονοήμερης επίσκεψής του στην Πάρο όπου και εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στη μνήμη της Αγ. Θεοκτίστης, ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού κ. Γιάννης Βρούτσης συνοδευόμενος από τον δις Ολυμπιονίκη Κωπηλασίας και έφορο Εθνικών Ομάδων στην Ομοσπονδία Κωπηλασίας κ. Βασίλειο Πολύμερο, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Α.Ο. Πάρου.

Εκεί ο Υπουργός συνομίλησε με την διοίκηση του αθλητικού σωματείου, ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν διοίκηση και αθλητές ενώ είχε επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσει με παιδιά που αγωνίζονται στον αθλητικό σύλλογο.

Σε άριστο και φιλικό κλίμα, ο Υπουργός δήλωσε ότι η πολιτεία θα είναι πάντα δίπλα σε διοίκηση και αθλητές και θα αφουγκράζεται πάντα με ενδιαφέρον τα ζητήματα που τους απασχολούν με σκοπό την εξεύρεση λύσεων.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Α.Ο. Πάρου κ. Νίκος Σαρρής, ως εκπρόσωπος της Α.Ε. Πάρου ο κ. Στέλιος Μπόνης, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, η Αντιδήμαρχος κα. Δώρα Σαρρή, και ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Νάουσας και Πρόεδρος επίσης της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου – Αντιπάρου κ. Παντελής Μπαφίτης.

{https://www.youtube.com/watch?v=s6N23IQZguU}

{https://www.youtube.com/watch?v=DqPL-gHAAWM}

vroutsis aop 102

vroutsis aop 103

vroutsis aop 104

vroutsis aop 105

vroutsis aop 106

vroutsis aop 107

vroutsis aop 108

vroutsis aop 109

vroutsis aop 110

vroutsis aop 111

vroutsis aop 112

vroutsis aop 113

vroutsis aop 114

vroutsis aop 115

vroutsis aop 116

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos