Πανναξιακός - ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός 78 - 44

12 Δεκεμβρίου 2010 00:00

Ήττα με σκορ 78-44 υπέστη το ανδρικο τμήμα του Μαρπησσαικού από την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος ομάδα της Νάξου

και φαβορί για την πρώτη θέση και την άνοδο στη Γ' εθνική. Θέλοντας τη φετινή χρονιά να κάνει το μεγάλο άλμα για την άνοδο η ομάδα της Νάξου έφερε δυο πολύ καλούς παίκτες από κατηγορίες της Α2 συν την προσθήκη του Καζακίδη από τον Μαρπησσαικό ο οποίος έχει τα προσόντα να παίξει και να πρωταγωνιστήσει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Απέναντι σε αυτή την ομάδα οι Παριανοί αθλητές της Μάρπησσας (οι περισσότεροι έφηβοι) στάθηκαν αντάξια και δείξανε πολύ καλά στοιχεία από πλευράς ομαδικότητας και τακτικής. Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανναξιακός προηγήθηκε 27-12 και στο ημίχρονο 44-25.

Όπως μας τόνισε ο προπονητής Μουρογιάννης Βαγγέλης ¨ μόνο κέρδος αποκομίσαμε από αυτόν τον αγώνα βλέποντας τους μικρούς Χερουβείμ, Κορτιάνο, Αλιφιέρη, Γκράντ να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε επαγγελματίες παίκτες όπως είναι της Νάξου  και να καταφέρνουν να ¨στέκονται¨ και να προσπαθούν να ¨βγάλουν¨ στο γήπεδο όσα έχουν μάθει.Μπράβο στους μικρούς αλλά από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα για αυτούς που πρέπει να αγωνίζονται στο σύλλογο.Καλός ο ¨παλιός¨ Δαβερώνας που παλεύει μόνος με πολύ ψηλότερους αντιπάλους αλλά η έλλειψη προπονήσεων λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων φαίνονται μέσα στο ¨παρκέ¨.

Μαρπησσαικός : (Μουρογιάννης) Αλιφιέρης,Κουνής,Χερουβείμ 15(1),Γαβαλάς 2,Πετρόπουλος,Μαύρης,Χριστόφορος 5(1),Κορτιάνος 8,Γκράντ 2,Καραγκούνης,Τριτσιμπίδας,Δαβερώνας 14(1).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos