ΑΟ Μυκόνου - ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός 54 -61

15 Ιανουαρίου 2011 00:00
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Μάρπησσας στο κλειστό γυμναστήριο της Σύρου
επί ου τυπικά γηπεδούχου Α.Ο.Μυκόνου με σκορ 54-61 το Σάββατο 15/1/2011.
Σε ένα παιχνίδι με ένταση και πολλά φάουλ οι παριανοί πήραν το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο 13-14.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο και ενώ είχαν προηγηθεί με 10 πόντους διαφορά το ημίχρονο έκλεισε 28-33.
Στο τρίτο δεκάλεπτο αποβλήθηκε με 5 φάουλ ο ψηλός της ομάδας Δαβερώνας και η Μύκονος πλησίασε απειλητικά 42-44 θέλοντας να πάρει το παιχνίδι.
Εκεί όμως μίλησαν οι Γαβαλάς,Πάραμ,Λανδρίτσης,Χριστόφορος και Τριτσιμπίδας που με την εμπειρία τους δεν άφησαν περιθώρια στον αντίπαλο να ελπίζει και το ¨ταμπλο¨ έγραψε 54-61.

Αγωνίστηκαν : (Μουρογιάννης Β.) Αλιφιέρης 3(1),Λανδρίτσης 9,Τριτσιμπίδας 4,Μαύρης 2,Χριστόφορος 11,Πάραμ 10,Κορτιάνος,Δαβερώνας 8,Χερουβείμ 7,Γιαννούλης,Γαβαλάς 7.
Μουρογιάννης Βαγγέλης : ¨είμαστε χαρούμενοι από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού αλλά σε ένα παιχνίδι  με (56) φάουλ δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα και αυτό που κρατάμε είναι η θέληση και το πάθος των παικτών να ¨καθαριζουν¨ τέτοιας παιχνίδια με την εμπειρία τους.¨

Ο προγραμματισμένος επαναληπτικός που θα γινόταν την επόμενη ημέρα, Κυριακή 16/1 με γηπεδούχο στο ίδιο γήπεδο τη Μάρπησσα αναβλήθηκε διότι η ΕΜΥ ανακοίνωσε επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και προκείμενου και οι δυο ομάδες να αποκλειστούν στη Σύρο αναχώρησαν εσπευσμένα
με τα πρωινά πλοία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos