H ενδοκυκλαδική συγκοινωνία "χτυπάει" και τον αθλητισμό

03 Μαρτίου 2012 23:54

Λόγω έλλειψης συγκοινωνίας οι κορασίδες του Μαρπησσαικού αναγκάστηκαν μέσα σε λιγότερο από 8 ώρες να δώσουν 2 αγώνες διανυκτερεύοντας στο νησί της Σύρου αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Τήνου.

Στο πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη την Παρασκευή 2/3 στις 21:30 οι λιγοστοί φίλαθλοι που ήταν στο κλειστό γυμναστήριο παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι από πλευράς επίθεσης με καταπληκτικές φάσεις και από τις δυο ομάδες.

Τα κορίτσια του coach Μουρογιάννη αιφνιδιάστηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο, ίσως γιατί μόλις είχαν φτάσει στο νησί της Σύρου(στις 9:00μ.μ.μ.), έτσι η Τήνος από το πρώτο δεκάλεπτο με πολλούς αιφνιδιασμούς πήρε μια διαφορά 9 πόντων 24-15. Στη συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε αλλά η Μάρπησσα συνεχώς κυνηγούσε στο σκορ την Τήνο που ήταν στην ¨μέρα της¨ και δεν έχανε σουτ. Τελικό αποτέλεσμα 78-58, πάρα πολύ μεγάλο σκορ για πρωτάθλημα κορασίδων. Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες!

Το ματς τελείωσε στις 23:15!!!!!

Περιστεριώνας - ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός 78-58

Δεκάλεπτα : 24-15/20-13/16-11/18-19.

ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός : (Μουρογιάννης) Σιφάκη 11, Μπουραντά, Σίνα 19, Μετζιδάκη, Λουκή 5, Κεφάλα 12, Καπούτσου 4, Νικηφοράκη 7.

Η έναρξη του δεύτερου παιχνιδιού ξεκίνησε στις 07:00π.μ. του Σαββάτου 3/3 και οι δυο ομάδες κατάκοπες από το προηγούμενο παιχνίδι και την ακαταλληλότητα της ώρας έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Το καλάθι έμοιαζε με το ¨μάτι της βελόνας¨ και η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στο καλάθι. Στο πρώτο δεκάλεπτο 04-08 υπέρ της Τήνου και στο ημίχρονο 13-16!!!! η Τήνος. Εξαντλημένα τα κορίτσια είδαν το πινάκα να μηδενίζει και να γράφει το τελικό σκορ 25-35 για την ομάδα της Τήνου.

ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός - Περιστεριώνας 25-35

Δεκάλεπτα : 04-08/09-08/05-13/07-06.

ΑΜΕΣ Μαρπησσαικός : (Μουρογιάννης) Σιφάκη 5, Μετζιδάκη 2, Λουκή , Κεφάλα 8, Σίνα, Καπούτσου, Νικηφοράκη 10, Μπουραντά.

Μουρογιάννης βαγγέλης(προπονητής Μαρπησσαικού):

Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια της Μάρπησσας αλλά και της Τήνου που μέσα σε 8 ώρες έπαιξαν δυο(2) παιχνίδια. Η έλλειψη κλειστού γυμναστηρίου και στα δυο νησιά μας θυμίζει εποχές του ʽ60 και καθώς βαίνουμε σε μονοπάτια δύσβατα για τη χώρα μας ελπίζω τουλάχιστον ο αθλητισμός να παραμείνει διέξοδο για τα παιδιά και τους νέους μας.

Στην περιοχή όμως που ζούμε(Κυκλάδες) η ενδοεπικοινωνία με τα υπόλοιπα νησιά σε λίγο δεν θα υπάρχει και αναπόφευκτα δεν θα μπορούν να γίνουν τα πρωταθλήματα του νομού μας. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ζητήσουμε αυτά που μας αναλογούν και να δώσουμε τη δυνατότητα στα παιδιά να αθληθούν και γιατί όχι να ονειρευτούν και πιο πάνω από τα σύνορα των Κυκλάδων.

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ
Πιστεύετε ότι οι μαζικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βοηθούν στην επίλυση των σημαντικών προβλημάτων της Πάρου; (π.x Κέντρο Υγείας, Σχολικά κτήρια, κ.ά)
Ψηφίστε τώρα !

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos