Τεράστια επιτυχία στον φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ με την Εθνική Βετεράνων

01 Απριλίου 2012 14:59

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία επιτυχία της σπουδαίας φιλικής αναμέτρησης μπάσκετ, ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος Βετεράνων και τους Παλαίμαχους του Άρη Σύρου, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Βικέλας».

Το τελικό σκορ 106-61 υπέρ της Εθνικής, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Αυτό που μετράει είναι ότι ο στόχος των διοργανωτών, υλοποιήθηκε και με το παραπάνω. Οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό μέσα στο γήπεδο προσφέροντας πλούσιο θέαμα, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, αφού το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά. Δε θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε και τον σκοπό του αγώνα, που ήταν καθαρά φιλανθρωπικός για την ενίσχυση της Στέγης Ανηλίκων Σύρου.

Ο κόσμος χειροκρότησε τις παλιές μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ που κάποτε μας έκαναν όλους να πανηγυρίσουμε, να φωνάξουμε και να βγούμε στους δρόμους με σημαίες. Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιώργος Σιγάλας, Νίκος Μπουντούρης, Νάσος Γαλακτερός, Γιάννης Γιαννούλης, Νίκος Σιούτης και άλλοι παλιοί αστέρες του μπάσκετ, ξεδίπλωσαν και πάλι το ταλέντο τους μέσα στο γήπεδο, που όσο χρόνια κι αν περάσουν δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψει. Απέναντί τους, οι παλαίμαχοι του Άρη Σύρου, που μόνο από την πρωτοβουλία που πήραν να φέρουν στο νησί την Εθνική Βετεράνων, είναι άξιοι συγχαρητηρίων και επαίνων.

Μεταξύ των διαιτητών της αναμέτρησης ήταν και ο παλιός διεθνής διαιτητής, Στέλιος Συμεωνίδης. Πριν από την έναρξη του αγώνα έγινε απονομή τιμητικών πλακετών σε αθλητές και διαιτητές. Όμορφες στιγμές στην εξέδρα προσέφερε η μασκότ του αγώνα, το χταπόδι των παλαιμάχων του Άρη Σύρου. Ιδιαίτερο χρώμα, έδωσαν οι χορεύτριες της σχολής Μάκη Μπέτση.

Όλοι τους ήταν καταπληκτικοί και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

www.cyclades24.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos