Οι τραυματισμοί φοβίζουν το ΝΒΑ

03 Αυγούστου 2012 15:55

Την ίδια στιγμή που οι φαν του μπάσκετ παρακολουθούν με ανοικτό το στόμα τα εντυπωσιακά προσόντα των παικτών της Εθνικής ΗΠΑ, οι εργοδότες των Αμερικανών διεθνών... ξύνουν το κεφάλι τους.

Οι επαγγελματίες του ΝΒΑ ετοιμάζονται για τον αποψινό (12:15 π.μ., Τετάρτης) αγώνα με την Τυνησία, για τη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Ολυμπιακού τουρνουά, οι ιδιοκτήτες των ομάδων τους επιμένουν σε αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής. Με το «αφεντικό» του Ντάλας, Μαρκ Κιούμπαν, να επιμένει πως «οι Ολυμπιακοί βγάζουν κέρδος για όλους, εκτός από εμάς»! Οι παράγοντες, φοβούμενοι για τραυματισμούς των σταρ τους, ευελπιστούν να πείσουν τη FIBA να προτείνει Ολυμπιακό τουρνουά με παίκτες κάτω των 23 ετών, ώστε να δοθεί έμφαση στα Μουντομπάσκετ.

Σε ό,τι αφορά τη 2η αγωνιστική στο Λονδίνο, για τον 1ο όμιλο η Αργεντινή (μετά τον θρίαμβο 102-79 επί της Λιθουανίας) αντιμετωπίζει (10:00 μ.μ.) τη Γαλλία και η Λιθουανία (4:30 μ.μ.) τη Νιγηρία. Στον 2ο όμιλο παίζουν: Κίνα-Ρωσία (11:00 π.μ.), Αυστραλία-Ισπανία (1:15 μ.μ.), Βραζιλία-Ρωσία (6:45 μ.μ.).

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos