Φιλικός αγώνας Ακαδημιών Αντιπάρου - Μαρπησσαϊκού

10 Ιουνίου 2015 21:10

Την Κυριακή 14-06-2015 και περί ώρα 11:00 στο γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται στο Δημοτικό Σχολείο Αντιπάρου ,θα διεξαχθει ο πρώτος φιλικός αγώνας μεταξύ των Ακαδημιών Αντιπάρου και των Ακαδημιών του Μαρπησαϊκου.


Τα παιδάκια που θα λάβουν μέρος θα είναι ανήκουν ηλικιακά στα έτη 2003-2004-2005,δηλαδη Δ΄,Ε΄και ΣΤ΄ταξη του Δημοτικού. Δεν αποκλείεται βέβαια η πιθανή συμμετοχή μικρότερων ή μεγαλύτερων παιδιών. Η Μάρπησα και η Αντίπαρος θα κατέβουν με δυο ομάδες . Η μια ομάδα θα αποτελείται από τα αγόρια και η δεύτερη από κορίτσια.Οι Ακαδημίες Αντιπάρου βέβαια είναι υπό σύσταση και ακόμα δεν έχουν δημιουργηθεί. Γι'αυτό το λόγο ,θα πρέπει εδώ να τονιστεί στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από την γυμνάστρια Σωτηρία Καπέλιου και που τα παιδάκια τα οποία έχει μαζέψει θα αποτελέσουν την βάση της κάθε προσπάθειας. Η συμβολή της και η παρουσία της σε αυτήν την συνάντηση πολύτιμη!
Στην απέναντι όχθη βέβαια ο Βαγγέλης Μουρογιάνης. Ένας γυμναστής ,πυλώνας στην λειτουργία των Ακαδημιών του Μαρπησαϊκού και σκοπός μας είναι να διδαχτούμε και να κλέψουμε όσα περισσότερα γίνεται από την παρουσία του.
Όλοι λοιπόν στο γήπεδο την Κυριακή ,να απολαύσουμε ένα θέαμα ,το οποίο θα μυρίζει Υγεία και Χαρά!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos