Με μια εκδρομή στο νησί της Αντιπάρου έκλεισαν την χρόνια οι ακαδημίες καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας

15 Ιουνίου 2015 14:23

Πραγματοποιώντας δυο αγώνες αγόρια και κορίτσια με τις ακαδημίες της Αντιπάρου που κάνουν τα πρώτα βήματα τους κάτι που χρειάζεται το νησί για τον αθλητισμό των μικρών παιδιών και αν συνεχίσουν έτσι θα έχουν λαμπρό μέλλον.


Τα δυο παιχνίδια διεξήχθηκαν με αρκετό κόσμο από την Αντίπαρο αλλά και από την Πάρο κάτι που έδωσε φτερά στους μικρούς αθλητές. Νικητές και χαμένοι δεν υπάρχουν μιας και το σκορ σε τέτοιες προσπάθειες δεν παίζει κανένα ρόλο μόνο τα πρόσωπα των μικρών αθλητών όπου έλαμπαν συνεχώς .
Το Δ.Σ. του Α.Μ.Ε.Σ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους της Αντιπάρου για την άψογη φιλοξενία τους στην κυρία Καπέλιου Σωτηρία και Φαρούπο Βασίλη, τους επιχειρηματίες του νησιού για την βοήθεια τους και το Κ.Τ.Ε.Λ Πάρου για την προσφορά του στην μετακίνηση των αθλητών και γονέων του συλλόγου μας.
Το απόγευμα της Κυριακής στην Αντίπαρο διεξήχθει και ο φιλικός αγώνας βόλεϊ μεταξύ των γυναικείων τμημάτων της Αντιπάρου και του Μαρπησσαικού. Για την ιστορία τα σετ ήταν 1-3 υπέρ του ΑΜΕΣ Μαρπησσαικού. Ευχαριστούμε πολύ τον προπονητή της Αντιπάρου κύριο Καιμενόπουλο , τον διαιτητή της αναμέτρησης κύριο Κυριαζή, τα κορίτσια της Αντιπάρου αλλά και όλους όσους βοήθησαν για την άψογη φιλοξενία μας στο νησί της Αντιπάρου.!

Την Κυριακή επίσης στο δημοτικό γήπεδο της Παροικιάς διεξήχθει και η τελετή λήξης του πρωταθλήματος ακαδημιών ποδοσφαίρου Πάρου .
Το Δ.Σ. του Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ έχει την ανάγκη να πει ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους μικρούς αθλητές και γονείς της Πάρου που συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια και όλοι την χρονιά απαιτεί θυσίες και κόπο από όλους για την σωστή άθληση των μικρών ποδοσφαιριστών.

ΤΟ Δ.Σ
15/06/2015

..............................................................

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΚΗ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!
Το φιλικό μεταξύ των Ακαδημιών Αντιπάρου- Μαρπησαϊκού στην Αντίπαρο διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία. Το αποτέλεσμα μπορούσε να το δει κανείς στα πρόσωπα των παιδιών. Η χαρά τους ήταν η επιβράβευση όλων όσων ασχολήθηκαν για την διαγωγή του. Για τα παιδιά του Μαρπησαϊκού το συναίσθημα μπορεί να ήταν γνώριμο και από άλλους αγώνες που έχουν λάβει μέρος. Για τα παιδιά όμως της Αντιπάρου αυτό το συναίσθημα ήταν πρωτόγνωρο και η επιθυμία τους να επαναληφθεί ,αποτελεί πλέον υποχρέωση για εμάς τους μεγάλους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα πρέπει να δοθεί στους δυο γυμναστές Μουρογιάννη Ευάγγελο και Καπέλιου Σωτηρία, στους δυο εφόρους του Μαρπησαϊκού Μπουραντά Αντώνιο και Προμπονά Νικόλαο ,στον γραμματέα Μαμάση Πρόδρομο και στους δυο διαιτητές Ισιγώνη Παναγιώτης και Κιουλάφα Μάριο. Για την ιστορία ,το σκορ στα αγόρια ήρθε 29-35 όπου ο πιο οργανωμένη ομάδα του Μαρπησαϊκου επικράτησε της Αντιπάρου, ενώ στα κορίτσια που η μαχητικότητα και των δυο ομάδων ήταν ισότιμη το σκορ ήρθε 8-8 και αποφασίστηκε από κοινού ,να παραμείνει ως έχει ,χωρίς να διεξαχθεί παράταση.
Μεγάλος νικητής βέβαια το χαμόγελο το οποίο επικράτησε στα χείλη όλων των παρευρισκομένων, μικρών και μεγάλων.
Εις το επανιδείν!

Βασίλης Φαρούπος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos