F4 εφήβων μπάσκετ: Eκτός τελικού ο ΑΟ Πάρου

25 Μαρτίου 2023 14:11

Έναν σπουδαίο ημιτελικό έδωσε ο ΑΟ Πάρου στη Μύκονο, κόντρα στον ΑΟ Μυκόνου.

Η Παριανή ομάδα παρά τη μεγάλη της προσπάθεια ηττήθηκε με 68-60 και οι Μυκονιάτες θα παίξουν τελικό με τον Περιστεριώνα Τήνου, που πέρασε χωρίς αγώνα γιατί τα Φανάρια δεν κατάφεραν να φτάσουν έγκαιρα στη Μύκονο, λόγω καθυστέρησης των πλοίων.

Τα δεκάλεπτα 24-30, 38-47, 56-57, 68-60.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο ημίχρονο το ματς ήταν πολύ όμορφο.

Ο ΑΟ Πάρου τελείωσε με διαφορά 9 πόντους, πετυχαίνοντας 47 πόντους με μπάζερ μπίτερ του Αραβαντινού.

Με βοήθειες από όλους τους παίκτες, είχαν εικόνα νικητή. Μόνο τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ του ΑΟ Μυκόνου έπρεπε να αντιμετωπιστούν.

Ο Βιώνης, κατ’ εξοχήν σκόρερ της ομάδας, πολύ έξυπνα έπαιξε δημιουργικό ρόλο και βρήκαν χώρο να σκοράρουν ο Λυμαράκης, ο Αραβαντινός, ο Ρίνι, ο Σκιαδάς και κυρίως ο εκπληκτικός σουτέρ Βλάσι.

Καταπληκτική η ασίστ του Βιώνη στο τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η διαφορά πήγε στην αρχή σε διψήφιο νούμερο, αλλά μετά το παιχνίδι έγινε κλειστό και οι γηπεδούχοι με άμυνα ζώνης και πολύ επιθετικά μαρκαρίσματα, μπέρδεψαν την επίθεση του ΑΟ Πάρου και με ένα σερί 11-0 ξαναμπήκαν στο ματς.

Στο κρίσιμο 4ο δεκάλεπτο ο ΑΟ Πάρου ήταν νευρικός, έχασε πολλά λέι απ με την κούραση να είναι εμφανής και στις δύο ομάδες.

Η καλή λειτουργία των Παριανών δεν υπήρχε και στην επίθεση οι επιλογές ήταν βιαστικές.

Ο ΑΟ Μυκόνου προηγήθηκε 60-57 γινόταν μεγάλο ντέρμπι και στο 1.30 πριν τη λήξη σε μία κρίσιμη φάση οι διαιτητές φάνηκαν να διαφωνούν και τελικά έδωσαν την κατοχή στους γηπεδούχους.

Υπάρχουν έντονα παράπονα για τη φάση, όπως και για μη σφυρίγματα και ανοχή στην άμυνα των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Τσώλης, Σκιαδάς 7, Στουγιάννου, Μπιλίρης, Βιώνης 4, Σαρρής 6, Αραβαντινός 8, Βλάσι 18, Ρίνι 8, Λυμαράκης 9.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ

Πράσινος, Καλλέργης 3, Μπουγιούρης, Δακτυλίδης, Κουκούβελας, Κάνιουρας 5, Ζιέμπα 8, Κατσιρμάς 11, Ξενάριος, Κονταράτος 13, Τσανκάλοφ 28.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos