Παριανή υπερηφάνεια για τις επιτυχίες του ΓΕΛ Πάρου στο μπάσκετ

29 Μαρτίου 2023 16:39

Η ομάδα μπάσκετ του ΓΕΛ Πάρου υπό την καθοδήγηση του γυμναστή Δ. Λαθούρη, δεν σταματά να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Αφού κατέκτησε την πρώτη θέση του σχολικού πρωταθλήματος του Νομού μας, επικρατώντας στον τελικό του ΓΕΛ Σύρου, ταξίδεψε στον Πειραιά για την Β φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Θριάμβευσε σε δύο αγώνες, πρώτα με το ΓΕΛ Ιαλυσού Ρόδου περνώντας στους 16 και στη συνέχεια κέρδισε το ΓΕΛ Πυθαγορείου Σάμου, περνώντας στους 8!

Την Πέμπτη στις 11.30 στο κλειστό Σοφία Μπεφόν, που βρίσκεται στο Π.Φάληρο κοντά στην Μαρίνα του Φλοίσβου, θα αγωνιστεί με τα εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, μία πανίσχυρη ομάδα που διαθέτει παίκτες από τις υποδομές των μεγάλων Ελληνικών συλλόγων και πέρυσι κατετάγησαν 2οι στην Ελλάδα, στο αντίστοιχο σχολικό πρωτάθλημα.

Αν κάποιοι συμπατριώτες μας μπορέσουν να παραστούν και να χειροκροτήσουν τα παιδιά θα τους χαρίσουν μία εμπειρία που θα την θυμούνται σε όλη τους τη ζωή.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των παιδιών του ΓΕΛ Πάρου όμως, είναι το υποδειγματικό κλίμα μεταξύ τους.

Στο ξενοδοχείο Τρίτων του Πειραιά όπου είναι το κατάλυμα τους, όλοι έχουν εντυπωσιαστεί από την ποιότητα των χαρακτήρων της αποστολής και για τις αδελφικές τους σχέσεις εντός και εκτός γηπέδου.

Πολλά μπράβο τους αξίζουν, όπως και στους καθηγητές τους και όχι μόνο για τις μπασκετικές τους επιδόσεις.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Γιάννης Ρούσσος, Λυπράνδος Σκιαδάς, Αντώνης Αραβαντινός, Αλέσιο Βλάσι, Αχιλλέας Λασκαρίδης, Ανέστης Λυμαράκης, Γιάννης Σαρρής, Αλέξης Σκιαδάς, Μάριος Στουγιάννου, Χρήστος Βιώνης, Τζότζεφ ΜπρουκςΠαναγιώτης Τσώλης.

Να σημειώσουμε πως οι 9 από τους 12 είναι αθλητές του ΑΟ Πάρου.

Κλείνοντας ας κρατήσουμε στο μυαλό μας την πληροφορία, πως σε περίπτωση ήττας στον προημιτελικό, η ομάδα μας θα είναι η πρώτη επιλαχούσα για το F4 στην περίπτωση που κάποια ομάδα αδυνατεί να συμμετάσχει.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos