F4 κορασίδων μπάσκετ: Λύγισαν στο τέλος οι κορασίδες του ΑΟ Πάρου, με Περιστεριώνα Τήνου στον μικρό τελικό

21 Απριλίου 2023 21:53

Η θαυμάσια εμφάνιση των κοριτσιών δεν ήταν αρκετή απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του ΑΟ Άνδρου, αφού μετά από πραγματικό ντέρμπι ηττήθηκε με 47-53.

Τα δεκάλεπτα με πρώτη την ομάδα της Άνδρου.

9-13, 23-22, 39-39, 53-47.

Τα παιδιά του κόουτς Καραμούζη, ξεκίνησαν εξαιρετικά και τα πρώτα 15’ του αγώνα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Μία ψηλή πεντάδα με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός, εξαιρετικές πάσες μισού γηπέδου που οδηγούσαν σε εύκολα καλάθια γιατί η Άνδρος πίεζε σε όλο το γήπεδο, αλλά και προβλήματα στη θέση 1 και αδράνεια στο αμυντικό ρημπάουντ.

Η Άνδρος του Κυριάκου Μουστάκα ανέβασε την απόδοση της στην επανάληψη και ευστόχησε σε τρίποντα, ενώ ο ΑΟ Πάρου αστόχησε και στα 4 μόλις τρίποντα που δοκίμασε.

Το φινάλε του αγώνα ήταν δραματικό γιατί κρίθηκε στο τελευταίο δίλεπτο.

Αυτό που μένει πάντως για τα Παριανά κορίτσια είναι η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και περιμένουμε στον μικρό τελικό με τον Περιστεριώνα Τήνου, να προσπαθήσουν με το ίδιο πάθος για την τρίτη θέση.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Παπαδημητρόπουλος και Καλαβρός.

ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Πετροπούλου 12, Συριανού 6, Αποστολοπούλου 23, Γκιλάι, Χανιώτη 4, Σιφναίου, Λίπι, Οικονόμου 2, Πιερτζοβάνη, Χαδήμογλου, Σάμιου, Ραγκούση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos