Σλούκας: Στον Παναθηναϊκό ο Έλληνας γκαρντ

08 Ιουλίου 2023 14:36

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την μεταγραφή του καλοκαιριού που ακούει στο όνομα Κώστας Σλούκας, αφού ο Έλληνας γκαρντ φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» για την έναρξη της συνεργασίας τους.

Μεταγραφική κίνηση με έντονο «θόρυβο» από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ενεργοποιεί την... βόμβα του καλοκαιριού δίνοντας τα χέρια με τον Κώστα Σλούκα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (06/07) έγινε γνωστό πως ο διεθνής γκαρντ αποφάσισε να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ημέρες νωρίτερα.

Ο Σλούκας έμεινε ελεύθερος στην αγορά αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Φενέρμπαχτσε να ήταν -σύμφωνα με τα πρώτα δεδομένα- σε πρώτο πλάνο. Παρόλα αυτά, ο Παναθηναϊκός έκανε all-in προκειμένου να αποκτήσει τον 33χρονο Έλληνα άσσο προσφέροντας τριετές συμβόλαιο ύψους εννέα εκατομμυρίων ευρώ στο σύνολο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα πρέπει να θεωρείται τελειωμένο και να απομένει η ανακοίνωση προκειμένου να ολοκληρωθεί το μεγάλο deal.

gazzetta.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos