Παγκόσμιο Κύπελλο: Παρών στην προετοιμασία της Εθνικής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο - Έθεσε εαυτόν εκτός ο Καλάθης

18 Ιουλίου 2023 16:39

Το ζήτημα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της παρουσίας του ή μη στην Εθνική Ελλάδας για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μανίλα τον Αύγουστο έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Ο Γιάννης έχοντας περάσει από τη διαδικασία της επέμβασης προκειμένου να "καθαρίσει" το γόνατό του εμφάνιζε ερωτηματικά αναφορικά με το κατά πόσο θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με το εθνόσημο. Παρόλα αυτά, φαίνεται πως σε πρώτη φάση ο ίδιος, αλλά και ο αδερφός του, Κώστας, θα συμπεριληφθούν στην προεπιλογή του Δημήτρη Ιτούδη για το καμπ της προετοιμασίας. Το αν και εφόσον ο Γιάννης θα μπορέσει τελικά να βρίσκεται στο Παγκόσμιο σε αγωνιστικό ρυθμό θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Μετά την σίγουρη απουσία του Κώστα Σλούκα, ο Νικ Καλάθης προστίθεται στα πρόσωπα που δεν θα δώσουν το «παρών» στο ραντεβού που έχει μπροστά της η Εθνική. Ο 34χρονος γκαρντ αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός των «γαλανόλευκων» το φετινό καλοκαίρι κυρίως για λόγους ξεκούρασης. Ως εκ τούτου, η Ελλάδα θα στερηθεί της εμπειρίας του και μίας σημαντικής λύσης σε μία θέση κομβική για την ανάπτυξη του παιχνιδιού της.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos