Euroleague, Αρμάνι Μιλάνο - Ολυμπιακός 65-53

18 Οκτωβρίου 2023 12:31

Όπως και με τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ «κλάταρε» πάλι στα τελευταία λεπτά ο Ολυμπιακός - Την Πέμπτη με Παρτίζαν στον Πειραιά

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά στο σκορ στην τελευταία περίοδο (44-45, 33'), αλλά δεν άντεξε και η Αρμάνι επικράτησε με 65-53. Καμία εκ των δύο ομάδων δεν έπαιξε καλό μπάσκετ, αλλά σίγουρα οι «ερυθρόλευκοι» προβλημάτισαν με την επιθετική τους λειτουργία. Έτσι κι αλλιώς δεν σκοράρει αρκετά ο Ολυμπιακός φέτος, αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο και η αδικαιολόγητη αποβολή του Αϊζάια Κάνααν με δύο τεχνικές ποινές στο πρώτο ημίχρονο (αφού έλειπε και ο Γουίλιαμς Γκος).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ στο πρώτο πεντάλεπτο (12-11). Η Αρμάνι βρήκε πόντους σε αυτό το διάστημα από τα χέρια των Μίροτιτς και Σιλντς ενώ οι «ερυθρόλευκοι» δικαιώθηκαν ακουμπώντας τη μπάλα στον Μιλουτίνοφ κοντά στο καλάθι. Αφού πέρασαν λίγα λεπτά ακόμη με τον Μίροτιτς να συνεχίζει να ταλαιπωρεί την άμυνα του Ολυμπιακού, η κατάσταση βελτιώθηκε αρκετά και με τον Μπαρτζώκα να έχει δώσει μέγεθος στην 5άδα του (Μπραζντέικις, Παπανικολάου στην περιφέρεια) το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 19-17.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos