Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το μήνυμά του στα ελληνικά για τη σεζόν που ξεκινά

21 Οκτωβρίου 2023 15:48

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για πρώτη φορά έχοντας στο πλευρό του τόσο τον Ντέιμιαν Λίλαρντ όσο και τον Κρις Μίντλετον, στέλνοντας μήνυμα στα ελληνικά ενόψει της πρεμιέρας με τους Σίξερς τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/10, 2:30)

Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν τους Γκρίζλις με 124-116 και ολοκλήρωσαν την preseason με ρεκόρ 3-2, ρίχνοντας πλέον την προσοχή στην πρεμιέρα με τους Φιλαντέλφια Σίξερς τα ξημερώματα της Παρασκευής (27/10, 2:30).

{https://www.youtube.com/watch?v=R_tNhKApOOg&t=188s}

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα κόντρα στο Μέμφις με 26 πόντους (12/15 δίπ., 0/3 τρίπ., 2/8 βολ.), 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 μπλοκ και 1 κλέψιμο, ανυπομονεί για την έναρξη της νέας σεζόν στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο και το επιβεβαιώνει σε κάθε ευκαιρία.

Το έκανε ξανά μετά το τέλος του ματς με τους Γκρίζλις, γράφοντας στα ελληνικά τη λέξη «τρέλα»! Ο Greek Freak θα διεκδικήσει το δεύτερο δαχτυλίδι της καριέρας του, έχοντας για πρώτη φορά στο πλευρό του έναν σούπερ σταρ, τον Λίλαρντ που θα παλέψει για το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του.

{https://www.instagram.com/p/CypbKOis0mK/?utm_source=ig_web_copy_link}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos