Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι ζήτησαν έκτακτα μέτρα και εισαγγελείς στον αγώνα του ΣΕΦ

12 Ιουνίου 2024 18:49

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού μετά το game 3 των τελικών της Basket League, που κινητοποίησε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τον έκανε να ζητήσει έκτακτα μέτρα και εισαγγελείς στο ντέρμπι του ΣΕΦ.

Ο εξωαγωνιστικός “πόλεμος” μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, πριν το game 4 των τελικών της Basket League του ΣΕΦ (21:15, Newsit.gr, ΕΡΤ3) -που μπορεί να κρίνει τον τίτλο του πρωταθλητή, δεν λέει να σταματήσει.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την παρουσία τουλάχιστον δύο εισαγγελέων και μεγαλύτερης αστυνομικής δύναμης ενόψει του αποψινού αγώνα στο ΣΕΦ.

Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός έστειλε την Τρίτη (11.06.2024) σχετική αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, την οποία κοινοποίησε επίσης στην Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, την ΔΕΑΒ, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς.

Αφορμή για αυτή την αναφορά ήταν η ανακοίνωση του Ολυμπιακού μετά το τέλος του Game 3 – όπου ο Παναθηναϊκός AKTOR νίκησε και μείωσε σε 2-1 την σειρά – η οποία έγραφε: “Ντροπή σας. Ραντεβού την Τετάρτη στο ΣΕΦ”.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos