Κυπελλούχος Ελλάδας στέφθηκε ο Παναθηναϊκός στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Θήρας

12 Ιουνίου 2024 18:57

Τα γιορτινά του φόρεσε το Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Θήρας το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024 για να υποδεχθεί τον 24ο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ με αμαξίδιο.

Διεξήχθη ένας αγώναςπου καθήλωσε όσους είχαν την τύχη να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου όπου ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «λυγίσει» στην παράταση 66-62 (κ.δ 56-56) την αντίσταση του Άτλαντα και να κατακτήσει το πολυπόθητο τρόπαιο.Οι παίκτες των δύο ομάδων που βρέθηκαν στον τελικό προσέφεραν ένα υψηλού επιπέδου παιχνίδι γεμάτο πάθος, δυνατές μονομαχίες, εκπληκτικές φάσεις,με τη διακύμανση του σκορνα κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Θέλουμε από καρδιάςνα συγχαρούμε όλους του αθλητές που πήραν μέρος στη φετινή διοργάνωση, τις διοικήσεις των συλλόγων και την Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαίρισης με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α.) καθώς και να ευχαριστήσουμεγια την πολύτιμή και ανιδιοτελήσυνεισφορά τους την Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης και ιδιαιτέρως την κ. ΒαλεντίνηΚούτουλα και τον κο Παυλάκο Πέτρο όπως και τα ξενοδοχεία MagmaResort, CastroHotel, TherosHouses, το εστιατόριο Περίβολος και την Κάβα Φουστέρης.

Διοργάνωση: Ο.Σ.Ε.Κ.Α - Δήμος Θήρας - Εθελοντική Ομάδα Σαντορίνης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos