×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2013 - Psts.gr

Η Τοπική Κοινότητα Αγκαιριάς σε συνεργασία με  τον Πολιτιστικό σύλλογο Αγκαιριάς, πραγματοποίησαν την Κυριακή 30 Ιουνίου, καθαριότητα στον βυθό του λιμανιού και στις παραλίες της Αλυκής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι απάντησε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης των παραλιακών οικισμών και εξωτερικών δικτύων των περιοχών Αγίου Προκοπίου – Αγίας Άννας – Πλάκας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έχουμε επανειλημμένως αναφερθεί με άρθρα μας στην αποκρουστική πρακτική κάποιων ασυνείδητων να «ξεφορτώνονται» τα κάθε λογής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχουμε επανειλημμένως αναφερθεί με άρθρα μας στην αποκρουστική πρακτική κάποιων ασυνείδητων να «ξεφορτώνονται» τα κάθε λογής και είδους αντικείμενά τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πολιτιστικός σύλλογος ΜΕΕΑΣ ΥΡΙΑ Λευκών Πάρου διοργανώνει στο ανακαινισμένο ανοιχτό Θέατρο Λευκών χωρητικότητας 800 θέσεων τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο πολλές εκδηλώσεις.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κύριε Υπουργέ, Οι φορείς της Πάρου και της Αντιπάρου εκφράζουν τη λύπη τους, γιατί, παρά τις διαβεβαιώσεις της προηγούμενης πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην επίσκεψη συμμετείχαν 16 όμιλοι από όλη την Ελλάδα με 300 περίπου άτομα, 83 φουσκωτά σκάφη και δημοσιογράφους του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασχέθηκαν -15- δόσεις κοκαΐνης και -1- ζυγαριά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tην Κυριακή 30/06 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Πάρου Αντιπάρου, στην Αίθουσα του Νηρέα στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos