Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016 - Psts.gr

Tο psts.gr  μέλος του Δικτύου Αιγαίου- «Η ενημέρωση στο Αιγαίο αλλάζει επίπεδο»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη συζήτηση γίνεται για το ασφαλιστικό εντός και εκτός Ελλάδος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 12-01-2016 το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Άνδρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Υδρούσας, δύο ημεδαποί ηλικίας 39 και 47 ετών, γιατί με εκτελούσαν τη χρήση χωματουργικού μηχανήματος οικοδομικές εργασίες σε οικόπεδο ιδιοκτησίας 83χρονης ημεδαπής, χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής. Σε βάρος της 83χρονης και ενός ακόμα 44χρονου ημεδαπού, συνιδιοκτήτη του χωματουργικού μηχανήματος, σχηματίστηκε δικογραφία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το ακατοίκητο νησί της Δωδεκανήσου ζωντανεύει ξανά με ένα πρωτότυπο τουριστικό προϊόν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Μαθητική Κοινότητα του Γυμνασίου Αρχιλόχου ευχαριστούν θερμά τους κυρίους Παντελαίο Δημήτριο και Ρούσσο Σωτήριο για την δωρεά μιας ηλεκτρικής σκούπας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Γυναικών Μάρπησσας την Κυριακή 10/1/2016 πραγματοποίησε στην αίθουσα της Αγροτολέσχης στη Μάρπησσα Γενική Συνέλευση , έκανε απολογισμό και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. για την επόμενη διετία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 18/01/2016 και ώρα 10:00 π.μ. με τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήματα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 με το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν το Διοικητικό και το Επιστημονικό Συμβούλιο του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και οι
υπηρεσιακοί του υπάλληλοι, με τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον Σεπτέμβριο του 2014 η νέα Περιφερειακή Αρχή παρέλαβε κλειστά τα περισσότερα σφαγεία των Κυκλάδων. Η συνεχής προσπάθεια της Περιφερειακής Αρχής για εκσυγχρονισμό και λειτουργία των σφαγειοτεχνικών υποδομών, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής και της Ελληνικής Νομοθεσίας, καθώς επίσης και η αγαστή συνεργασία της Περιφέρειας με τους Δήμους οδήγησε στη σημερινή λειτουργία όλων των υφιστάμενων σφαγείων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι σημερινές συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της οργανωτικής αναδιάρθρωσης που έχει προαναγγείλει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos