«Βλέπει» Τζιτζικώστα και Ντόρα ο Μητσοτάκης

13 Ιανουαρίου 2016 12:37

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι σημερινές συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενόψει της οργανωτικής αναδιάρθρωσης που έχει προαναγγείλει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Νωρίς το πρωί ο κ. Μητσοτάκης είχε συνάντηση με την αδελφή του και βουλευτή του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη η οποία μιλώντας στο MEGA δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι της ζητήσει ο νέος πρόεδρος διαβεβαίωνοντας ότι θα δώσει και την ψυχή της.

 

Σχετικά με τις δηλώσεις της, αλλά και την στήριξη που φάνηκε να παρείχε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη η κ. Μπακογιάννη τόνισε: Με τον Βαγγέλη ξεκινήσαμε μαζί, πορευτήκαμε μαζί, δώσαμε μαζί τη μάχη για τις εθνικές εκλογές και τον εκτιμώ. Δεν είπα ότι στηρίζω τον Μεϊμαράκη, είπα ότι βλέπω νικητή τον Μεϊμαράκη. Αυτό παρεξηγήθηκε. Όπως εκτιμώ επίσης ότι είναι άδικο για τον Μεϊμαράκη που τον κατηγόρησαν ότι θα συγκυβερνήσει με τον Τσίπρα.

Αναφερόμενη δε στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπογράμμισε: «Ο Κυριάκος έχει την αντίληψη του νέου, όχι ηλικιακά, αλλά του νέου προς την πολιτική. Αυτό που λέει τέλος ο λαϊκισμός είναι στρατηγική του. Ο κόσμος της ΝΔ ήθελε τη στροφή προς το κέντρο κι αυτό ήταν η πρώτη νίκη του κόμματος».

Ο κ. Μητσοτάκης έχει αυτή τη στιγμή συνάντηση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ενώ στις 13:30 θα έχει κατ' ιδίαν επαφή με τον Μάκη Βορίδη ενώ έντονες είναι οι διαβουλεύσεις και με τη Νίκη Κεραμέως που δεν αποκλείεται να είναι μια από τις τρεις κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους του κόμματος με τα ονόματα των Λευτέρη Αυγενάκη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Μάκη Βορίδη επίσης να ακούγονται.

Από τις χθεσινές συναντήσεις του προέδρου της ΝΔ ξεχώρισε εκείνη με τον Κώστα Καραμανλή, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα παρά τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στον Ευ. Μεϊμαράκη ενώ εξαιρετικό ήταν και το κλίμα στη συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos