Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Δημοσιεύουμε την επιστολή της κλινικής ΝΕΟ ΑΘΗΝΑΙΟ προς το Βελέντζειο Ίδρυμα σχετικά με την διευθέτηση οφειλής μισθωμάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης να καταργήσει τα υποθηκοφυλακεία όλων των νησιών των Κυκλάδων και να τα μεταφέρει ως προς όλες τις λειτουργίες τους στα δύο μεγαλύτερα νησιά, δηλαδή στη Σύρο και τη Νάξο, συνιστά εσκεμμένη διοικητική υποβάθμιση για τα νησιά των Κυκλάδων και δη της Πάρου-Αντιπάρου. Η πρόβλεψη για κατάργηση συλλήβδην όλων των άμισθων υποθηκοφυλακείων και η συνένωσή τους αποτελεί μία άνευ περιεχομένου και σκοπού κίνηση που δίνει τη χαριστική βολή στους Κυκλαδίτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

• Εργολαβική σύμβαση για την σήμανση και ασφάλεια του οδικού δικτύου σε Νάξο, Αμοργό και Ηρακλειά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το καλεντάρι του Ιουλίου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συγκεντρώνει πλήθος εκδηλώσεων που ενισχύουν τη μοναδικότητα του αιγαιοπελαγίτικου καλοκαιριού και μεταμορφώνουν τις διακοπές σε μια αξέχαστη εμπειρία!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% και την κατάργηση του ειδικού καθεστώτος ΦΠΑ στο Αιγαίο, τώρα επιχειρεί να απομακρύνει από τα νησιά και τα Υποθηκοφυλακεία»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρωινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''NHΣΟΣ ΤΗΝΟΣ'' Ν. Τήνου 25, 87χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η όμορφη μουσικοχορευτική βραδιά που εκτυλίχθηκε την Κυριακή 3 Ιουλίου στη μαρίνα της Νάουσας και ήταν αφιερωμένη θάλασσα και στην υποδοχή του καλοκαιριού, μάγεψε τους παρευρισκόμενους που έζησαν από κοντά στιγμές ζωντανής παράδοσης που μύριζε Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Καμαρών Πάρου, πραγματοποίησε στις 28 – 6 – 2016, το ετήσιο πανηγύρι του, με αφορμή τις εορτές Πέτρου Παύλου και Αγίων Αποστόλων όπου εορτάζει η ενορία των Αγίων Αποστόλων Καμαρών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 81, 83, 88 και 89 του Ν. 3852/2010 παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 08.07.2016, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 08.00΄. π.μ., για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos