Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 - Psts.gr
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 17:04

Φιλολογικό Φροντιστήριο Μάρπησσας Πάρου

Το Φιλολογικό Φροντιστήριο Μάρπησσας ξεκίνησε να λειτουργεί το 2010 στη Μάρπησσα της Πάρου ως φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης με καθηγήτρια τη φιλόλογο Ράπτη Αλεξάνδρα. Στόχος του ήταν η άριστη προετοιμασία των μαθητών για την εισαγωγή τους στα Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπάρχουν στιγμές που λόγω κούρασης ή έλλειψης χρόνου η μαγειρική μας φαίνεται βουνό!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 19:00, πρόκειται να τελεστούν τα εγκαίνια ενός μεγάλου έργου πνοής για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της Πάρου το οποίο ολοκληρώθηκε πρόσφατα και αποτελεί καρπό πολύχρονης και πολυπρόσωπης συλλογικής προσπάθειας προς όφελος του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν χθες (21.09.2017) στο αεροδρόμιο της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δύο 24χρονοι υπήκοοι Συρίας (άνδρας και γυναίκα), ένας 24χρονος υπήκοος Ιράκ, μία 27χρονη υπήκοος Σομαλίας και ένας 34χρονος υπήκοος Ιράν, κατηγορούμενοι για κατοχή και χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Κυκλάδων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκηρύσσει διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Συνοδών Έργων Μονάδας Αφαλάτωσης Κιμώλου», προϋπολογισμού 560.000 ευρώ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε την 28η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 21-09-2017 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, δύο γυναίκες υπήκοοι Γαλλίας ηλικίας 58 και 61 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τμήματα αρχαίων πήλινων αγγείων (λαβή αμφορέα και όστρακα) η προέλευση των οποίων ερευνάται. Τα αρχαία αντικείμενα κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στην Εφορία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2017 15:52

Στοίχημα: Δε χάνει η Κορτράικ - Κερδίζει η Νις

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι στοιχήματος της Παρασκευής (22/09) και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 26η Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρεις παιδικές χαρές πρόκειται να κατασκευαστούν στον Δήμο Άνδρου, με χρηματοδότηση, εξ ιδίων πόρων, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, συνολικού προϋπολογισμού 132.000 ευρώ, στο πλαίσιο της στήριξης που η Περιφέρεια παρέχει στους δήμους, προκειμένου να αποκτήσουν τις απαιτούμενες υποδομές και την δυνατότητα παροχής υψηλότερου επιπέδου υπηρεσιών προς τους κατοίκους τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos