Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 - Psts.gr

Hμέρα μνήμης η 25η Μαρτίου, ορόσημο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας και του χαρμόσυνου μηνύματος της έλευσης του Κυρίου μας επί γης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την αντιμετώπιση της κατάστασης μετά την εμφάνιση του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος του κορωνοϊού στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενεργοποιήθηκε η πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι εργοδότες, που είτε έχουν αναστείλει υποχρεωτικά τη λειτουργία των επιχειρήσεων τους είτε πλήττονται, δηλώνουν τα στοιχεία των εργαζομένων τους, προκειμένου να καταβληθεί η ειδική αποζημίωση των 800 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορονοϊός επιβεβαίωσε την παρουσία του και στην Σύρο την Τρίτη 24 Μαρτίου με πρώτο φορέα έναν 88χρονο, μόνιμο κάτοικο του νησιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προκειμένου να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή ιχνηλάτηση του πρώτου επιβεβαιωμένου κρούσματος του κορωνοϊού στη Σύρο, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και υπεύθυνου Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργου Λεονταρίτη, αυτήν την ώρα στο Διοικητήριο της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν μας έφτασε ο κορονοϊός τώρα προκαλεί ανησυχία και ο χανταϊός. Πρώτος νεκρός στην Κίνα. Προκαλείται από δάγκωμα ποντικιού, δεν υπάρχει εμβόλιο και έχει συμπτώματα όπως του κορονοϊού.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη «Θα κάτσω σπίτι» έγινε διασκευή από καλλιτέχνες για καλό σκοπό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με όσα επεσήμανε μιλώντας στο Mega ο κ. Σύψας, αν η Ελλάδα ακολουθήσει το μοντέλο εξάπλωσης της πανδημίας της Κίνας, θα υπάρξει μια ύφεση γύρω στα τέλη Μαΐου, αφού θα έχουν περάσει οκτώ εβδομάδες από την πρώτη εμφάνιση του ιού στη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εντολή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, οι καμπάνες θα ηχήσουν χαρμόσυνα στις 11 το πρωί της 25ης Μαρτίου, σε όλους τους ναούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητοί Συμπολίτες

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos