Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει, λένε οι ειδικοί - «Θα είναι άλλος ένας ενδημικός ιός του αναπνευστικού» ανέφερε η Μαρία Θεοδωρίδου - Στο 91,1% γεμάτες οι ΜΕΘ σε ολόκληρη την επικράτεια και στο 60,55% οι απλές κλίνες - Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για την τρίτη δόση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης, με αποτέλεσμα η πρεμιέρα του για την προσεχή Παρασκευή (19/11) στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», όπου θα εμφανιζόταν, να αναβληθεί.

Κατηγορία LIFESTYLE

Από τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Α.Δ. Αιγαίου) ανακοινώνεται ότι εκδόθηκαναπό τις Διευθύνσεις Δασών χωρικής αρμοδιότητας Α.Δ. Αιγαίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 21:19

Πρόσκληση Δ.Σ ΔΕΥΑΠ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης» όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97, 2647/98, 3463/2006 και 4604/2019, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 στην αίθουσα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 14-11-2021 πρωινές ώρες συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Ανδρου, 51χρονος ημεδαπός ο οποίος στο πλαίσιο διερεύνησης τροχαίου ατυχήματος διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκου με εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί από όλα να νησιά της Περιφέρειας , για την εφαρμογή του θετικού μέτρου, επ’ ωφελεία των κατοίκων και των επισκεπτών τους

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ξεκινούν σήμερα Δευτέρα (15/11) οι τριήμερες εκδηλώσεις μνήμης για την 48η επέτειο του Πολυτεχνείου και μαζί τίθενται σε ισχύ και τα μέτρα ασφαλείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 21:10

Πάρος: Χειμερινή Αιμοδοσία

Είναι σε όλους σας γνωστή η δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου και Αντιπάρου «Μαρία Ναυπλιώτη» και η ανταπόκριση του για καλύψεις συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη αίματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς μια ανακοίνωση του καταστήματος αποκάλυψε ότι φορείς του ιού κυκλοφορούσαν κανονικά αντί να μένουν σε καραντίνα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απόφαση «σταθμό» εξέδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας που αποδέχεται ότι για τα επεισόδια και τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2008, μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, έχει ευθύνες η ελληνική αστυνομία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos