Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 - Psts.gr

Ένα εντυπωσιακό, υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο της πρωτοπόρου στις all – inclusive κρουαζιέρες εταιρείας Silversea Cruises με έδρα το Μονακό, κατέπλευσε στην Παροικία το πρωί της Κυριακής 20 Ιουνίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λένε πως ο μεγαλύτερος εχθρός της γνώσης δεν είναι η άγνοια αλλά η πεποίθηση της γνώσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναδείχτηκε μετά από κλήρωση, ο τυχερός του Διαγωνισμού που κερδίζει ένα 4ημερο στην πανέμορφη Πάρο ! (Διαμονή + Αυτοκίνητο + Εισιτήρια)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε πώς κατανέμονται στη χώρα τα 248 νέα κρούσματα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H αλυσίδα ξενοδοχείων Brown Hotels βλέπει στο κέντρο της Αθήνας μια κρυμμένη ευκαιρία και γι’ αυτό ξεκίνησε μπαράζ επενδύσεων στην περιοχή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 248, εκ των οποίων 7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο “κακός” από την ταινία “Τιτανικός”, μιλά για την καταγωγή από τα Κόκκινα Λουριά, την Πάρο και την ζωγραφική, τα ελληνικά φαγητά που μαγειρεύει και τον ξάδελφο του… Νίκο Ρογκάκο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυθικός Γιάννης Αντετοκούνμπο σημείωσε 40 πόντους, έφτασε σε double double (είχε και 13 ριμπάουντ), οδηγώντας τους Μπακς σε νίκη στην παράταση με 115-111 μέσα στο Μπρούκλιν, στο Game 7 των ημιτελικών της Ανατολής, και στους τελικούς (4-3).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρασκευή 25 Ιουνίου ανοίγει η αυλαία για τα φετινά Επιδαύρια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τελείωσε και η 2η αγωνιστική των ομίλων στα προγνωστικά Euro 2020, με τις ομάδες να μπαίνουν στην τελική ευθεία. Πλέον τα παιχνίδια θα γίνονται ταυτόχρονα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos