Παρασκευή, 27 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Αρκετή ζέστη με αυξημένη υγρασία θα έχουμε και το επόμενο 24ωρο με αρκετή θολούρα στην ατμόσφαιρα λόγω της αφρικανικής σκόνης ειδικά στα δυτικά της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριήμερες θα είναι οι επετειακές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν φέτος στη μνήμη του παριανού Ήρωα Νικόλα Στέλλα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Φρουροί της Επανάστασης με την οποία ανέλαβαν την ευθύνη για την κατάληψη των δυο ελληνικών πλοίων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσγειώθηκε το απόγευμα, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο Μπιλ Γκέιτς. Ο ισχυρός άνδρας της Microsoft έφτασε στην Αθήνα με ιδιωτικό αεροσκάφος στον VIP τομέα του αεροδρομίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε στις 13 Μαΐου τον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Γιάννη Ξιφαρά με σκοπό να συζητήσουν το ζήτημα της Περιοχής Ελεγχόμενης Πρόσβασης με χρέωση στο Αεροδρόμιο Μυκόνου καθώς και

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία συνεργασία που δεν περίμενε κανείς να δει.

Κατηγορία LIFESTYLE
Με ανακοίνωσή του το ΥΠΕΞ καταγγέλλει την επιδρομή σε δύο ελληνόκτητα τάνκερ και την αιχμαλωσία των πληρωμάτων τους, ενώ προειδοποιεί με ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες για τις σχέσεις Τεχεράνης - Αθήνας.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συμβουλές από την επιστημονική ομάδα της Γραμμής 115 25

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε συναγερμό είναι οι Ελληνικές Αρχές καθώς τάνκερ με ελληνική σημαία που είναι στον Περσικό κόλπο δέχθηκε επίθεση από ένοπλους και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το έχουν καταλάβει πλήρως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H «ALPHA MISSION - ΔELOS» είναι μια συλλογική πρωτοβουλία που συνδέει τη μυθολογία, την τέχνη, την εξερεύνηση του διαστήματος και τη σύγχρονη τεχνολογία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos